Özulaş AŞ. Yönetimden eski Başkanlara vefa

Özulaş AŞ. Yönetimden eski Başkanlara vefa

Özulaş Toplutaşım AŞ. Yönetim kurulu, şirketin kuruluşundan bugünlere gelmesi sürecinde görev yapan Yönetim Kurulu Başkanlarını unutmadıYönetim kurulu, şirketin tarihinde ilk defa 22. Kuruluş yılı dolayısı ile 1992 yılından bu yana başkanlık yapanlara hi

Geçmişte şirkete hizmet ederek Özulaş AŞ. Firmasının bugüne kadar gelmesine katkı sağlayan başkanlara teşekkür eden Özulaş AŞ. Başkanı Göksel Ovacık, onlardan gelecek fikirlere her zaman açık olduklarını ve tecrübelerinden faydalanacaklarını söyledi.

Kendilerinin hatırlanmasından memnun olduklarını belirten eski başkanlar, Zekeriye Nuroğlu,Mehmet Arı,İsmail Yüksel,Necdet Yıldırım,Sedat Şahin,Serhat Akçakaya ve Göksel Ovacık plaketlerin kendilerini onurlandırdığını, 22. yılını kutlamanın sevindirici olduğunu belirterek  yönetim kuruluna teşekkür ettiler.

Kuruluşundan bugüne 22 yıl esnaflık yapanlara hizmet plaketi

Özulaş AŞ. Yönetim kurulu, meslekte 22 yılını dolduran üyelerini düzenlenen törende plaketle ödüllendirdi. Plaketlerden dolayı çok memnun olduklarını belirten işletmeciler, yönetim kuruluna teşekkürlerini sundular.

Toplu fotoğraf çekimi öncesi konuşma yapan Başkan Göksel Ovacık'birlik, beraberliğin'' çok önemli olduğunu belirterek, bu dayanışmanın devam etmesi temennisinde bulunarak, iş hayatlarında bol kazançlar diledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.