Özulaş İftarı Sektörü Buluşturdu

Özulaş İftarı Sektörü Buluşturdu

Özulaş AŞ. Geleneksel iftar programı Bostancı Green Park otelde yoğun katılım ile gerçekleşti.

 Bu yıl 23’üncüsü düzenlenen yaklaşık 1.300 kişinin katıldığı Özulaş AŞ. İftar programı Birlik ve beraberlik görüntüleri eşliğinde Ramazan’a yakışır bir ortamda gerçekleşti.

İftar programının sponsorluğunu Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) ile Anadolu Isuzu yaparken, iftar programına İETT yöneticileri, İstanbul Özel Halk otobüsleri şirketleri yöneticileri, esnaf odası yöneticileri, sektör temsilcileri, otobüs üretici firma temsilcileri, bankacılar, sigortacılar ile Özulaş AŞ. Esnafı katıldı.

Özel Halk otobüsleri camiası ile birlik ve beraberliği arttırmak, yardımlaşma ve dayanışma duygusunu en üst düzeye çıkarmak ve ortaklarını bir araya getirip kaynaştırmak amacıyla yaptığı Geleneksel iftar programı yoğun ilgi gördü.

SEKTÖRDEN BÜYÜK İLGİ

İftar programına Özulaş AŞ. Başkanı Göksel Ovacık, Anadolu Isuzu satış direktörü Fatih Tamay,AnadoluIsuzu bölge satış sorumlusu Murat Küçük, Mavi Marmara Ulaşım AŞ. Başkanı Ramazan Gürler, İstanbul Halk Ulaşım AŞ. Başkanı Mustafa Altuntaş, İSTOD Başkanı Zakir Uzun,Yeni İstanbul Halk Otobüsleri AŞ. Başkanı Yalçın Beşir, Öztaş Ulaşım AŞ. Başkan yrd. Gültekin Börekçi ve şirketlerin yöneticilerinin hazır bulunduğu iftara, İETT Anadolu Bölge müdürleri Burak Sevim,Ahmet Albayrak, Esnaf odası Başkanı İsmail Yüksel, TOHOB Genel Sekreteri Onur Orhon, FSM Demirbaş yönetim kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş, ZF Genel müdürü Ali Oruç, ZF Satış sorumlusu Atilla Hassas Güleryüz Cobra yönetim kurulu üyesi Savaş Keskin, Cobra satış müdürü Gökhan Bulut, Akia satış sorumlusu Akın Bal,TEB Ümraniye şube müdürü Veli Ülger, Akbank Ihlamurkuyu şube müdürü Gülay Kılıç, Shell&Turcas Filo satışları Yöneticisi Hakan Güner ve Shell Filo Satış Sorumlusu Melek Kılıç  ,Vodafone Hakan Turkay, VOITH ve  Allison temsilcileri, Otokar bayileri Örnek otomotiv, Çavuşoğlu otomotiv, Güney otomotiv, İlker sigorta , AK parti Atasehir ilçe teşkilatı, Ataşehir Ensar Vakfı Başkan yrd. Saim Başkan ve sektör temsileri katıldı.

ÖZULAŞ BİRLİK, BERABERLİĞİ

Yapılan duaların ardından davetlileri selamlayan Özulaş AŞ. Yönetim kurulu Başkanı Göksel Ovacık, sektörde birlik beraberliğin önemine değinerek, geleneksel Özulaş İftarında Esnaf ve sektörle buluşmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.

İftar programına Sponsor olan Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) ile Anadolu Isuzu firmasına teşekkür eden Başkan Ovacık, iftar programına iştirak eden esnafa hayırlı Ramazanlar ve bol kazançlar dileyerek, katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Özulaş AŞ. ailesi ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten İftar programının sponsoru Anadolu Isuzu satış direktörü Fatih Tamay, geleneksel olarak yapılan iftar programının hayırlı olmasını, bundan sonrada destek olmaya devam edeceklerini belirterek, toplu ulaşım camiası ile birlikteliğimiz her zaman devam edecek, dedi.

 

ozulas-iftar-(1).jpg

 

ozulas-iftar-(2).jpg

 

ozulas-iftar-(3).jpg

 

ozulas-iftar-(4).jpg

 

ozulas-iftar-(5).jpg

ozulas-iftar-(6).jpg

 

ozulas-iftar-(7).jpg

 

ozulas-iftar-(8).jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.