Özulaş tüm üyelerini iftar yemeğinde bir araya getirdi

Özulaş tüm üyelerini iftar yemeğinde bir araya getirdi

Özulaş Toplutaşım A.Ş.’nin her yıl olduğu gibi bu yılda geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğinin onur konuğu İETT Genel Müdür Yardımcısı Mümin Kahveci oldu. iftar yemeğinde ücretsiz taşımalara ve yeni fiyat düzenlemelerine de değinildi.

The Greenpark Hotel’de gerçekleştirilen iftar yemeğinin sponsorluğunu Türkiye Ekonomi Bankası(TEB) yaparken, iftar yemeğinin katılımcıları İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci, Özulaş Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yüksel ve üyeleri, İETT Mensupları, Erguvancılar Derneği Başkanı Zakir Uzun ve Üyelerinin yanı sıra İstanbul’un toplu taşımasına hizmet veren şirket ve derneklerinin başkan ve üyeleri katıldı.


ÖZULAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yüksel’in iftara katılanlara teşekkürüyle başlayan konuşmasının ardından söz alan İETT Genel Müdür Yardımcısı Mümin Kahveci İstanbul’a hizmet veren halk otobüs şirketlerine ihtiyaca yönelik destek verdiklerini söyledi. “Araç yenilemek otobüsçü için bir külfet”

İETT’nin kurumsallaşmaya önem veren bir yapısı olduğundan bahseden Mümin Kahveci, bu anlamda desteklerinin de devam edeceğini sözlerine ekleyerek, Araç yenilemenin otobüsçü için ayrı bir külfet olduğunu ifade etti. Kahveci, “Yanı sıra hem araç yenilemeleri hepinize ayrı ayrı külfet getiriyor ama şundan emin olun ki yolcularla memnuniyete yönelik anket çalışması gerçekleştiriyoruz. Her ay müşteri memnuniyetimiz yukarılara doğru çıkmaya başladı. Bu artık İstanbul’da özel halk otobüsçülerinin kalıcı, yerleşik, kurumsal olarak iyi hizmet verdiğinin bir göstergesidir. Bunun için İstanbul büyükşehir belediyesi adına İETT genel müdürlüğü olarak hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi. “Halk otobüsçüleri ve otobüs üreticileri bir araya gelecek”
Ramazan ayı dolayısıyla ertelemeye aldıkları bir diğer girişimlerinin de otobüs üreticilerini bir araya getirmek olduğunu belirten Kahveci, Halk Otobüsü yöneticileriyle beraber otobüs üreticilerinin de aralarında olduğu bir forum düzenleyeceklerini söyleyerek “Malum, otobüsleri sıkıntılı bir biçimde alıyorsunuz. Biz otobüslerimizi nasıl alıyorsak o imkânlardan sizin de faydalanmanız için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” şeklinde konuştu. Ücretsiz taşımalara yönelik bir çalışma gündemde
Halk otobüsçüleri için büyük sıkıntı yaratan ücretsiz taşımlara da değinen İETT Genel Müdür Yardımcısı Mümin Kahveci, “Türkiye genelinde büyük şehirlerde hepinizin şikâyet ettiği ücretiniz yolcu taşımalarla ilgili, İstanbul büyükşehir belediyesi olarak diğer büyükşehirlerle beraber bunu nasıl kurumsal hale getirebiliriz diye kendi aramızda bir forum düzenleyeceğiz. Ücretsiz taşımaların mümkün olduğu kadar nasıl ücretliye dönüştürülebilirle ilgili bir takım çalışmalar yapacağız. Biliyorsunuz bunlar yatay düzenlemeyle kazanılan haklardı” dedikten sonra ileriki günlerde yeni fiyat düzenlemeleri olacağının da sinyalini verdi. Oya KAYA - Nurcan GÜNEŞ www.tasimacilar.com 10.08.2012 Saat:13:04