Özulaş’ın Olağan Genel Kurulu sonucunda yeni başkan Sedat Şahin oldu

Özulaş’ın Olağan Genel Kurulu sonucunda yeni başkan Sedat Şahin oldu

Özulaş Toplutaşım AŞ. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Küçükbakkalköy Zübeyde Hanım Öğretmen evinde gerçekleştirildi. Yapılan oylama sonucunda Selahattin Sedat Şahin yeni dönemde Özulaş AŞ’nin başkanı seçildi.

Divan Başkanlığını Yıldırım Yılmaz’ın yaptığı, Genel kurula İETT Genel Müdür Yardımcısı Mümin Kahveci, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Faik Yılmaz, İstanbul’un Özel halk otobüslerinin şirket Başkanları, Özulaş üyeleri ve davetliler katıldı. Saygı duruşu ile başlayan genel kurul toplantısında gündemdeki maddeler görüşülürken, şirketin çalışma ve bütçe raporları görüşülerek Genel Kurul katılımcıları tarafından oy birliği ile ibra edildi.


Genel kurulda konuşma yapan İETT Genel Müdür Yardımcısı Mümin Kahveci ile Birlik Başkanı Faik Yılmaz, günün anlam önemine müteakip yaptıkları konuşmalar ile birlikte birlik, beraberlik ve kurumsallaşma ile ilgili mesajlar vermelerinin ardından yapılan oylama sonucunda Selahattin Şahin’in listesi bir yıllığına Özulaş AŞ. Yönetimine seçilmiş oldu. Birlikten kuvvet doğar
Başkanlığa seçilen S. Sedat Şahin işletmecilere teşekkür ederek yaptığı konuşmada yaşanan sorunlarla mücadele ederken İETT bürokratları, Büyükşehir belediyesi bürokratları, esnaf odaları, siyasetçiler Sivil toplum kuruluşları, akademisyenler ve en önemlisi Özulaş ortakları ile birlik, beraberlik içinde Milli takım ruhuyla birlikte çalışacaklarını söyledi. İstanbul’daki toplu ulaşım sektörünün temsilcileriyle birlikte hareket edeceklerin bir kez daha vurgulayan Şahin, “Lastik tekerlekli toplu taşımacığı yeniden yapılandırılması noktasında bu kuruldan teknik bir çalışma isteyeceğiz. Çünkü özel taşımacıların hepsinin amacı kaliteli ve güvenli hizmet sunmak, bunun yanında kendi menfaatlerini korumaları için, birlik, beraberlik içinde çalışmaları gerekir” diye konuştu. “Ben değil, biz mantığı ile hareket edeceğiz”

“Ben değil, biz mantığı ile hareket edeceğiz” diyen Şahin sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Ortak hedefimiz İstanbul halkına nasıl daha kaliteli hizmet sunabiliriz, bunu sağlamamız gerekir. Bunun yanında işletmecilerinde hak ve menfaatlerini korumamız için birlikte hareket etmemiz kanaatindeyiz. Bu anlamda her kim olursa olsun herkesi ziyaret edeceğiz, düşüncelerimizi paylaşacağız, görüşlerini alacağız. Plan ve program dâhilinde, bu işin yarınlarını planlama arzusundayız. Büyükşehir belediye ve Otobüs AŞ. yetkilileri ile görüşüp, belli bir plan ve program içinde onların dikkatine sunmak istiyorum. Kesinlikle plansız ve programsız bir otobüs ihalesinin yapılmaması gerekir. Diyalog ve istişare ederek birlikte çözüm üreteceğiz.” www.tasimacilar.com 14.11.2012 / 13:13