Özulaş’tan Başbakan’a davet

Özulaş’tan Başbakan’a davet

AK Parti milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken’in daveti üzerine (TBMM)’ye giden Özulaş A.Ş. Başkanı Serhat Akçakaya Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile de görüşme fırsatı yakaladı.

TBMM ziyaretine, Özulaş AŞ. Başkanı Serhat Akçakaya ve yönetim kurulu,Öztaş AŞ. Başkanı Cemal Soydaş, Halk ulaşım Başkanı İbrahim Kala, Mavi Marmara AŞ. Başkanı Yıldırım Yılmaz ile yöneticiler, İSTOD Başkanı Zakir Uzun ve kalabalık bir heyet katıldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisine AK Parti milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken’in daveti üzerine giden Özulaş A.Ş. Başkanı Serhat Akçakaya, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a toplu ulaşım sorunlarını içeren bir dosya verdi. Akçakaya görüşme sonrası Başbakan Erdoğan’ı İstanbul’a davet ederek karşılıklı olarak sorunların çözümü noktasında destek talebinde bulundu.

Özulaş Başkanı Serhat Akçakaya, Başbakan Erdoğan’ın davete olumlu yanıt verdiğini ifade ederek “AK Parti grup toplantısından milletvekilleri ile yaptığımız görüşme ve daha sonra AK Parti teşkilat Başkan Yardımcısı A.Baha Öğütken tarafından düzenlenen görüşmede, Sayın Başbakan Erdoğan ile görüşecek verdiğimiz dosya ile birlikte bizim tarafımızdan yaptığımız davete olumlu cevap vererek, toplu ulaşım camiasının sorunlarına çözüm bulunması adına bizleri umutlandırmıştır” dedi. 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.