Özulaş'tan kan bağışı kampanyası

Özulaş'tan kan bağışı kampanyası

Özulaş A.Ş ve Ataşehir’de faaliyet gösteren Sivil toplum kuruluşları işbirliğiyle Ücretsiz Göz Taraması, Kan Bağışı kampanyası ve sağlık taraması Ataşehir Akyapı derneğinde oluşturulan sağlık tesislerinde yapıldı.

 

Kızılay ,Özulaş A.Ş,Akyapı Köyü Derneği, Ensar Vakfı Ataşehir Şubesi,  Kutluca Köyü Derneği, Yeniköy Derneği, Taşçılar Köyü Derneği, Dulundas Köyü Derneği ve Bosphorus Sağlık Hizmetleri bir araya gelerek yaptıkları sağlık kampanyasına sivil toplum kuruluşlarının üyeleri  ilgi göstererek sağlık taramasından faydalandılar.

Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Saim Başkan,Özulaş AŞ. Başkanı Göksel Ovacık ve yönetim kurulu,Kızılay Kan Merkezi Personeli, Bosphorus Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Ahmet Baklacı,Akyapı Derneği Başkanı Murat Dağıtmaç,Kutluca Derneği Başkanı Celal Duvarbaşı, Ensar Vakfı yöneticileri,Taşçılar Derneği'nden Eyüp Kesecek,Dudunlas Derneği'nden Salih Kızılhan ve Yeniköy Derneği'nden Musa Bayındır ile sivil toplum kuruluşlarını üyeleri katıldı.

Ücretsiz Göz taraması Bosphorus Sağlık Hizmetleri genel müdürü Ahmet Baltacı ve ekibi tarafından yapıldı.

Kızılay kan merkezi personeli tarafından gerçekleştirilen Kan bağışı kampanyasında, kan verecekler ilk önce bir form doldurarak doktor kontrolünden geçerek tansiyon, kalp, şeker, kilo ölçümleri yapıldı. 

Kızılay tarafından başlatılan kan kampanyası ile ilgili Özulaş AŞ. Başkanı Göksel Ovacık, ” Sosyal sorumluluk anlayışı ile Özulaş AŞ. ve sivil toplum kuruluşları işbirliğiyle güzel bir kampanyaya imza attık. Bu tür kampanyaları çok önemsiyoruz, hem üyelerimizin sağlığı ile ilgili yapılan tetkikler, hem de Kızılay aracılığı ile kanın güvenli bir şekilde alınmasını sağlayıp, bunun ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlamak bizleri oldukça mutlu etti. Bu nedenle, sağlıklı olan her vatandaşımız kan bağışı yapmaktan korkmasın, bu bir insanlık görevidir. Bu anlamda bu kampanyanın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum " dedi.

Başkan Ovacık,sivil toplum kuruluşlarının Başkan ve yöneticilerini başarılı çalışmalarından dolayı kutlarken, kampanyaya destek veren Kızılay ve Bosphorus sağlık hizmetleri çalışanlarına da teşekkür etti.

ozulas-3.jpg

 

ozulas-4.jpg

 

ozulas-kan-2.jpg

 

ozulas-kan-1.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.