ÖZULAŞ’tan Temsa Fabrikasına ziyaret

ÖZULAŞ’tan Temsa Fabrikasına ziyaret

Temsa’nın bayiliğini alan FSM Demirbaş, ÖZULAŞ bünyesinde yer alan 50 kişilik müşterisine Temsa’nın Adana’daki fabrikasını gezdirdi.

Temsa’nın Adana’daki fabrikasını ziyaret etme imkanı yakalayan Özel Halk Otobüsçüleri Avenue otobüsünün üretim sürecini inceleme imkanı buldu. Fabrika gezisi sırasında özel Halk Otobüsçülerine FSM Demirbaş Yöneticilerinden Yelda Aykut, Emine Özyurt, Fethi Sarı ve Hasan Özçelik, Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yöneticisi Ebru Ersan eşlik etti.

Gezi sırasında Özel Halk Otobüsçülerinin Avenue ile ilgili sorularına da yanıt veren Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, Kentiçi ulaşımda özel halk otobüsçülerinin önemli görevler üstlendiklerini söyledi.


“Avenue’yi en iyi anlatan kullanıcısıdır”

Gerçekleştirilen fabrika gezisiyle pazara sunulan Avenue üretim sürecinin bizzat otobüsçülerle paylaşmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getiren Anıl, aracın Otobüs A.Ş. bünyesinde hizmet veren otobüsçülerce beğenildiğini söyleyerek “Halen 633 araçlık filonun 143’ü Avenue ürünümüzden oluşuyor. İstanbul’un yanı sıra 300 adet Avenue aracımızda istanbul’da olduğu gibi İzmir’in de ulaşımına konfor ve kalite katıyor. Avenue’nun işletme sürecinde sağladığı avantajları bizlerden daha çok meslektaşlarınızın ifadelerinden de öğrendiğinizi düşünüyoruz. Kalite ve konfor açısından ürünümüz önemli bir beğeniye sahip. Sizin en büyük önem verdiğiniz unsurlardan birinin de satış sonrası hizmetler olduğunu biliyoruz. Satış sonrası hizmetlerde müşterilerimizin her zaman yanında olmaya, taleplerini ve ihtiyaçlarına hızlı çözümler üretmeye yönelik çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Geziye katılan Özel Halk Otobüsçüleri ise üretim sürecindeki teknolojinin kalitesinden dolayı memnun olduklarını dile getirdi. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.