Özulaş'tan yaya geçidi talebi

Özulaş'tan yaya geçidi talebi

Özulaş Sancaktepe Fatih caddesi Ring AVM önünde karşılıklı olarak bulunan duraklardan otobüslere inip, binen yolcuların güvenliği için yaya geçidi talebinde bulundu.

Özulaş AŞ. Yönetim kurulu Başkanı Göksel Ovacık Başkanlığında her hafta Perşembe günleri yaptıkları koordinasyon toplantılarında gündeme gelen, Belediye ve yolcu talepleri ilgili şikâyet, istek ve beklentileri takip ederek, yol güvenliği ile ilgili de yetkililere çözüm önerileri sunarak yardımcı olmakta.

Belediye ile ilişkilerde sorumlu Başkan vekili Nejdet Güney, Sancaktepe Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir belediyesine başvuru yaparak, yoğun yaya trafiğinin bulunduğu, Sancaktepe Fatih caddesi Ring AVM önünde karşılıklı olarak bulunan duraklardan otobüslere inip, binen yolcuların güvenliği için yaya geçidi talebinde bulundu.

İBB Ulaşım daire Başkanlığı Ulaşım koordinasyon müdürlüğünden gelen cevapta, konu ile ilgili durakların önüne, hemzemin yaya geçidi için gerekli yatay-düşey işaretleme ve uyarıcı levhaların yerleştirilmesi uygun bulunmuş denilerek, gerekli işlemlerin yapılacağını belirtti.

Özulaş AŞ. Başkan vekili Nejdet Güney, yol ve yaya güvenliği ile ilgili AK Parti Sancaktepe ilçe Başkanı Adil Kandemir ile İBB Yetkililerine teşekkürlerini sundu.

nejdet-guney.jpg

 

dilekce.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.