Özyılmaz Petrol sektördeki 25’inci yaşını kutladı

Özyılmaz Petrol sektördeki 25’inci yaşını kutladı

ExxonMobil’in distribütörlüğünü yapan Özyılmaz Petrol, 25. yılını, İstanbul Büyükşehir Belediyesi 1453 Topkapı Sosyal Tesisleri’nde 900’ü aşkın müşterisi ile birlikte kutladı.

ExxonMobil’in distribütörlüğünü yapan Özyılmaz Petrol 2013 yılı ile beraber etkinliklerine devam ediyor. Firma sektördeki 25. yılını, İstanbul Büyükşehir Belediyesi 1453 Topkapı Sosyal Tesisleri’nde 900’ü aşkın müşterisi ile birlikte kutladı.

Özyılmaz Petrol’ün 25’inci yıl kutlamasında konuşan Mobil Oil Türk A.Ş. Distribütör Satışları Müdürü Tamer Baykara,son yıllarda distribütörlük sistemini kuvvetlendirmek için alınan aksiyonlardan bahsederek kuvvetlenen yapıda 20 yıldır iş ortağı olarak faaliyet gösteren Özyılmaz Petrol’ün özellikle sektörün bilgi ve bilincini arttırmaya yönelik yapılan teknik ve pazarlama çalışmaları için teşekkür etti.

Tam sentetik Mobil 1, ağır vasıta için Mobil Delvac 1 Serisi ürünlerinin ve Mobilube 1 SHC 75W-90 ürününün yakıt ekonomisi potansiyelinden ve doğru yağ seçiminin öneminden bahseden Mobil Oil Türk A.Ş. Özel Servis ve Perakende Yönetmeni Kerem Sarıışık ise konuşmasında çalışmalardan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Mobil Oil Türk A.Ş. Yetkili Distribütörü Özyılmaz Petrol, 25. Yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi 1453 Topkapı Sosyal Tesisleri’nde düzenlediği kutlama yemeğini “25. Yılda 25 Hediye” kampanyasıyla süsledi ve davetlilere verilen çekiliş kuponlarında çekilişi kazananlara bilgisayar, cep telefonu, fotoğraf makinesi gibi sürpriz hediyeler verdi. 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.