Pamcentur Turizm öğrencileri Isuzu Novo ile taşıyacak

Pamcentur Turizm öğrencileri Isuzu Novo ile taşıyacak

İzmir menşeli Pamcentur filosunu yeni aldığı 2 adet Isuzu Novo araçlarla güçlendirdi. Pamcentur Isuzu Novo ile öğrenci taşımacılığı yapacak.

Anadolu Isuzu’nun İzmir’deki bayisi Erdiloğlu Plazada yapılan teslimat törenine Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Satış Müdürü Efe Yazıcı, Erdiloğlu Otomotiv Yönetim kurulu Başkanı Adnan Erdil, Genel Müdür Erhan Erdil ve Satış Müdürü Erdal Demir katıldı. “Novo her açıdan mükemmel”
Novo aracın her açıdan mükemmel olduğunu söyleyen Pamcentur Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Cirit Öğrenci ve personel taşımacılığında kaliteyi ve güveni ön planda tutuklarını vurguladı. Cirit, “ Anadolu Isuzu’nun Novo 29+1 kişilik yeni okul taşıtı her acıdan mükemmel. Öğrenci ve personel taşımacılığımız daha güvenli, kaliteli ve düşük yakıt tüketimli Novo ile devam edecek” dedi. Filosuna eklediği yeni araçlarla gücüne güç kattığını belirten Cirit sözlerin şu şekilde sürdürdü: “ Satış sonrası hizmet kalitesi de önemli bir tercih nedenimiz. Filomuzu yeni Novo ‘larla daha da güçlendireceğiz Donanım ve konfor açısından rakiplerini geride bırakan Isuzu Novo modelleri ile müşterilerimize hizmet etmek bizim için çok avantajlı.” “Novo sektörün ihtiyaçlarına cevap veriyor”
“Çağdaş, kaliteli, ekonomik ve çevreci özellikleriyle Novo otobüsler rakiplerinden çok farklı” diyen Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay sektördeki ihtiyacı göz önünde tutarak araçları tasarladıklarını söyledi. Tamay “Sektörde beliren yeni ihtiyaç ve standartlar göz önüne alınarak tasarlanan Novo otobüsler boyutları, alt yapısı ve donanımı ile sektörünün ihtiyaçlarına cevap veriyor. Özellikle yakıt ekonomisi ve yüksek performansı ile büyük ilgi gören Novo otobüsler sektörü için biçilmiş kaftandır” şeklinde konuştu. www.tasimacilar.com 11.02.2012 / 11:05