Pamukkale’ye Has Otomotiv’den 12 adet Travego teslim edildi

Pamukkale’ye Has Otomotiv’den 12 adet Travego teslim edildi

Pamukkale Turizm araç filosunu yenilerken Mercedes Benz Travego otobüsleri tercih etti. Firma Mercedes Bayisi Has Otomotiv’den 12 adet otobüsü filosuna ekledi.

1960’lı yıllardan bu yana yolcu taşımacılığı işinde, yolculardan aldığı güven ve destek ile şehirlerarası yolcu taşımacılığında kendini yenileyerek hızla gelişen Pamukkale Turizm, yeni araçlarıyla hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Firma bu amaç doğrultusunda filosunu yenilemek adına Mercedes Benz Türk Bayii Has otomotiv’den 12 adet 2013 model Travego otobüsü filosuna ekledi.

Mercedes Benz Türk’ün Hadımköy’deki tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Pamukkale Turizm Bölge Müdürü Hakan Kazım Ayık, Pamukkale Turizm Genel Müdürü Hüseyin Arttırdı, Mercedes Benz Türk Yurtiçi Otobüs Satış Müdürü Burak Batumlu, Mercedes Benz Türk Otobüs Satış Müdürü Haluk Burçin Aki, Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban, Pamukkale Turizm Baş Şöförleri Mehmet Eskici ve İsak Kaya’nın yanı sıra firmada çalışan araç kaptanları katıldı.

Pamukkale Turizm ile çalışmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Mercedes Benz Türk Yurtiçi Otobüs Satış Müdürü Burak Batumlu, Pamukkale ile ileriye dönük çalışmalarının devam edeceğini öngördüğünü ifade etti.

Mercedes-Benz markasını turizm sektöründeki müşterilerinin memnuniyetini sağlamak amacıyla ve markanın sunduğu güven, konfor ve ileri teknolojiye güvenerek tercih ettiklerini belirten Pamukkale Turizm Genel Müdürü Hüseyin Arttırdı, Mercedes-Benz araçların sağlam, dayanıklı ve zamana yayıldığında ekonomik olmasının satın alma kararlarında çok önemli etken olduğunu belirtti. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.