Petlas’ın 2014’teki tercihi yine Serin Treyler oldu

Petlas’ın 2014’teki tercihi yine Serin Treyler oldu

2014 yılına yatırımlarını arttırarak giren Türkiye’nin ilk ve tek yüzde yüz yerli sermayeli lastik şirketi olan Petlas, Serin ile iş birliği yaparak araç filosuna 10 adet kamyon kasa römork treyleri daha kattı.

Petlas, Serin marka 10 adet kamyon kasa ve römork treyleri filosuna katarak gücüne güç katmaya devam ediyor. Serin Treylerin merkez fabrikasında düzenlenen teslimat törenine Petlas Filo müdürü Murat Aslanmirza ve Serin Treyler Satış müdürü Mustafa Heybetli katıldı.

Petlas olarak gelişmeye ve kaliteye önem veriyoruz

Törende, satış ağlarındaki lojistik ihtiyaçlarını kendi araç filosuyla karşıladıklarını belirten Petlas Filo Müdürü Murat Aslanmirza “ Her geçen dönem hedef çıtamızı yükseltiyoruz. Bu yeni hedefler bizi yeni yatırımlar yapmaya yönlendiriyor. Bu yatırımların başında da Türkiye’nin 81 ilindeki satış teşkilatımızın lojistik ihtiyacını kendi filomuzla karşılamamız sebebiyle araç yatırımlarımız geliyor. Petlas olarak gelişime ve kaliteye önem veren bir firmayız’’ dedi.

Aslanmirza sözlerine, ‘’ Bizim gibi bu iki özelliğe sahip firmalarla işbirliği yapmayı uygun buluyoruz. Bu nedenle bu güne kadar araç yatırımlarımızda tercihimizi genellikle Serin Treyler’den yana kullandık. Serin Treyler de kalite ve hizmetten ödün vermeyen büyük bir firma. Kendileriyle geçmişten gelen uzun soluklu işbirliğimiz var ve bundan çok memnunuz. Ayrıca Petlas olarak gelişime açık bir firma olduğumuzu belirtmek isterim. Buna bağlı olarak 2014 yılında da yeni hedeflerimiz ve yeni yatırımlarımız olacak” şeklinde devam etti.

Serin Treyler olarak elimizden gelen desteği sağlayacağız

Petlas gibi köklü bir firma ile çalışmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Serin Treyler Satış müdürü Mustafa Heybetli ise “ Murat Bey’inde ifade ettiği gibi Petlas ile olan işbirliğimiz eski yıllardan beri süre gelmektedir. Bugün burada yapmış olduğumuz 10 adetlik kamyon kasa römork teslimatımızla da bu işbirliğimizi devam ettiriyoruz. Petlas gibi güçlü bir firmanın 2014 yılındaki hedeflerine ulaşacaklarına gönülden inanıyoruz. Serin Treyler olarak elimizden gelen desteği kendilerine vereceğiz” dedi. 
 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.