Petlas’tan Ekonomiye ve yol güvenliğine destek

Petlas’tan Ekonomiye ve yol güvenliğine destek

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli lastik markası Petlas, kış lastiklerinde yüzde 10 indirime gidiyor. Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı kapsamında ekonomiye ve yol güvenliğine katkıda bulunuyor.

Türkiye’nin lastiği Petlas, geçtiğimiz günlerde açıklanan ve gerek iş dünyası gerekse kamuoyunda heyecan uyandıran Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı ve yüzde 10 indirim hareketi kapsamında, üzerine düşen sorumluluğu yerine getiriyor. Üretimini yüzde yüz yerli Ar-Ge, yerli teknoloji ve yerli iş gücü ile gerçekleştirdiği kış lastiklerinde yüzde 10 indirim yapıyor.

Bu adımın, ülke ekonomisi için olduğu kadar, yol güvenliği açısından da önem taşıdığını belirten AKO Grup Pazarlama Müdürü Erkal Özürün, “Petlas, Türkiye’nin ekonomik gücünün direnç ve istikrarı için başlatılan bu hareketin içerisinde yer almaktan onur duyuyor. Bugüne dek tüm iş ve yatırım kararları, ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunma azmiyle şekillenen grubumuz, Türk lastik sektörünün yerli sermayeli Lastik markası Petlas’ın yanı sıra, Starmaxx ve Milestone ile yol güvenliğine ve ülke ekonomisine destek sağlıyor” şeklinde konuştu.

Ticari araçlar için kış lastiği zorunluluğu uygulamasının 1 Aralık 2018’de başlayacağını hatırlatan Özürün, “Ticari veya kendi özel aracımız olsun tüm araçlarda, kış döneminde kış lastiği kullanmak çok büyük önem taşıyor. Hava sıcaklığı 7 derecenin altına düşünce havanın kar yağışlı olup olmamasına bakmadan mutlaka lastiklerin kışlık lastiklerle değiştirilmesi gerekiyor” dedi.

Kış lastiği bilincinin giderek arttığını da sözlerine ekleyen Özürün, devamla şunları söyledi: “Kış lastiği, lastik pazarının en önemli dönemsel dinamiğini oluşturuyor. Pazarın önde gelen oyuncusu Petlas ve diğer markalarımız için almış olduğumuz yüzde 10 indirim kararının, Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programına, ülkemiz ekonomisine ve sürüş güvenliğine önem veren tüm araç sahiplerinin aile bütçesine katkı yapacağına inancımız sonsuzdur.” 

petlas.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.