Petrol Ofisi, Filenin kraliçelerine sponsor oldu

Petrol Ofisi, Filenin kraliçelerine sponsor oldu

Petrol Ofisi’nin binek araç motor yağlarındaki markası Maxima, Türkiye Kadınlar Voleybol 1’inci Ligi’nde mücadele eden Sarıyer Belediyesi Kadın Voleybol Takımı’na forma sponsoru olarak destek vermeye başladı.

Petrol Ofisi, Altınordu Futbol Kulübü ile Türkiye sporunun geleceğine verdiği desteği, bu yeni sponsorluğu ile voleybola da taşımış oldu. 78 yıllık köklü geçmişi ile her alanda ülke gelişimine katkı sağlayan Petrol Ofisi, Türkiye sporunun geleceğini desteklemeye devam ediyor. 2017 yılından bu yana Türkiye futbol öz kaynak sisteminin 1 numaralı futbol kulübü Altınordu ile çıktığı ‘Yol Arkadaşlığı’ ile başlattığı sportif desteğini, bu sefer de Sarıyer Belediyesi Kadın Voleybol Takımı ile voleybola da taşıdı. Petrol Ofisi, binek araç motor yağlarındaki güçlü ve dinamik markası Maxima ile Sarıyer Belediyesi Kadın Voleybol Takımı’na 2019 – 2020 sezonunda forma sponsoru oldu.

Başarıları ve altyapısıyla öne çıkan kadın voleybolunun önemli markası

1990 yılında kurulan ve 2009 yılından bu yana kadın ve çocuklara yönelik adeta bir sosyal sorumluluk projesine dönüşen Sarıyer Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, birçok önemli başarıya imza atmış köklü bir takım ve altyapıya verdiği önemle de öne çıkıyor. Altyapı çalışma standartlarında yeni sistemler geliştiren kulüp, yenilikçi uygulamaları ile de bu alanda öncüler arasında yer alıyor. Yaz okullarındaki yetenekli çocuklar altyapıya alınarak, yetiştiriliyor ve Türkiye voleyboluna kazandırılıyor. Kadın voleybolunun önemli markalarından olan Sarıyer Belediyesi Kadın Voleybol Takımı altyapısından, bugüne kadar değişik yaş kategorilerinden milli takıma, diğer kulüplere ve A takıma yükselen birçok oyuncu bulunuyor.

sariyer-belediyesi.jpg

 

petrol-ofisi-007.jpg

 

petrol-ofisi-madeni-yaglar-(2).jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.