Petrol Ofisi Madeni yağlar ilgi odağı

Petrol Ofisi Madeni yağlar ilgi odağı

Petrol Ofisi Madeni Yağlar, otomotiv endüstrisinde dünyanın en büyük üçüncü fuarı konumundaki Automechanika Istanbul 2019’da öne çıktı.

Başta Maxima ve Maximus olmak üzere ihracat ürünleri ile fuara katılan Petrol Ofisi Madeni Yağlar standı, fuarın en çok ziyaret edilen standları arasında yer aldı. Türkiye’nin lider uluslararası otomotiv endüstrisi fuarı konumundaki Automechanika Istanbul, bu yıl 4–7 Nisan tarihleri arasında Beylikdüzü’ndeki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Başta Türkiye ve Avrupa otomotiv endüstrileri olmak üzere geniş bir coğrafyanın önemli bir buluşma platformunu oluşturan Automechanika Istanbul 2019, hem katılımcı hem de ziyaretçi sayısında rekorlar kırdı. Bu yıl toplam 1.397 katılımcı firmanın yer aldığı otomotiv endüstrisinin bu uluslararası buluşmasını, dünyanın çeşitli ülkelerinden misafirlerin de aralarında bulunduğu 48.737 kişi ziyaret etti.

automechanika-petrol-ofisi.jpg

Otomotiv endüstrisinin bu önemli buluşmasında, Petrol Ofisi Madeni Yağlar da büyük ilgi gördü. Başta Maxima ve Maximus olmak üzere tüm ihracat segmenti ürünlerini 12. Hall’de tanıtan Petrol Ofisi standı, fuara gösterilen rekor ilginin odağında yer aldı. Türkiye madeni yağlar ve kimyasallar pazarı liderliğini 9 yıldır aralıksız olarak sürdürdüklerine vurgu yapan Petrol Ofisi Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsü, şu açıklamalarda bulundu:

“Zorlu bir rekabetin yaşandığı pazarda elde ettiğimiz bu istikrarlı başarının altında; Petrol Ofisi’nin köklü tecrübesi, üstün nitelikli, yüksek kapasiteli ve kabiliyetli ileri teknolojiye sahip üretim tesisimiz ile alanındaki en gelişmiş merkezlerden biri olan POTEM ile ulaştığımız önemli Ar-Ge gücümüz bulunuyor. POTEM’de, 83’ü TÜRKAK’tan akredite olmak üzere ulusal ve uluslararası metotlarla toplam 155 farklı test yapılabiliyor. Merkezimizde, yılda ortalama 150.000 adet test gerçekleştiriyoruz. Petrol Ofisi Madeni Yağlar bugün, 1.000’in üzerinde formülasyon ile 350’den fazla ürün çeşitliliğine sahiptir. Dünyadaki tüm yaygın spesifikasyonları karşılayan bu ürünlerimizle, ülkemizde tüm sektörlerin ihtiyaçlarının tamamına yakınına tek çatı altında yanıt verebiliyoruz. Keza başta Maxima ve Maximus motor yağlarımız olmak üzere Petrol Ofisi Madeni Yağlar ürünlerimizle, yaygın tüm marka ve modellere özel çözümler sunuyoruz.”

petrol-ofisi-automechanika-fuar.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.