Petroleum İstanbul Fuarı’nda KÄSSBOHRER’dan dev açılış

Petroleum İstanbul Fuarı’nda KÄSSBOHRER’dan dev açılış

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 11.si düzenlenen Petroleum İstanbul Fuarı’nda Türkiye’nin tanınmış treyler üreticisi olan TIRSAN Treyler A.Ş’nin iştiraklerinden biri olan Kässbohrer de yerini aldı.

Bu yıl ki açılışa katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve TBMM Enerji Komisyonu Başkanı Mücahit Fındık ziyaret ettikleri Kässbohrer standında, TIRSAN Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu’ndan ürünler hakkında geniş bilgi aldı.


 


Türkiye’de Bir İlk, ADR Mevzuatına Uygun Üretim

Ülkemizde 2002 yılından beri ADR mevzuatına uygun ilk tanker üretimini gerçekleştiren TIRSAN, bünyesine kattığı Kässbohrer markası ile fuarda en çok ziyaret edilen stantlardan biri oldu.

Simulator ile Yapılan Özel Gösterim yoğun ilgi topladı

ADR’li araç üretimindeki uluslararası başarısını ve yılların getirdiği tecrübesini özellikle mevzuat hakkındaki bilgi birikimi ile buluşturan TIRSAN, Petroleum fuar standında özel bir simulator gösterimi sundu. ADR mevzuatına uygun dolum ve boşaltım operasyonunun uygulamalı olarak sergilendiği simulator ile Kässbohrer müşterilerine ürünleri hakkında detaylı bilgi verdi.

Akaryakıt tankerleri tanıtıldı

Ayrıca fuar sırasında, Petrol Ofisi, BP Petrolleri, İpragaz ve GO gibi akaryakıt dağıtımında isim yapmış firmalar için Kässbohrer tarafından hazırlanan dev akaryakıt tankerleri park sahası ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Petroleum İstanbul Fuarı’nda sergilenen yakıt tankerlerine stant ziyaretçilerinin ilgisi yoğundu. Kendi alanında isim yapmış, mevzuata uygun ve yüksek kalitede alüminyum malzemeden üretilen Kässbohrer Akaryakıt Tankerleri 5.200 kg boş ağırlığı ile sınıfının en hafif tankı olarak stantta yerini aldı. Ayrıca daha az yakıt tüketimi ve daha fazla akaryakıt taşıma kapasitesi ile her biri yüksek teknoloji ürünü olan tankerler fuar ziyaretçilerine tanıtıldı. Dolum boşaltım sırasında, bilgisayar destekli “Karışım Önleme” teknolojisine vurgu yapan Kässbohrer yetkilileri fuarda üstün güvenlik donanımı ile her türlü kaza, hırsızlık, yangın gibi risklerin önüne geçebilen ve hem alttan hem de üstten dolum yapabilme özelliğine sahip tankerler fuarda ilgiyle izlendi.


Kässbohrer standında sergilenen Kässbohrer zift tankeri

Fuar kapsamında sergilenen ürünlerden biri de Kässbohrer Zift Tankeriydi. ADR’li özel paslanmaz çelik malzemeden üretilen Kässbohrer Zift Tankerinin sıcak petrokimya ürünlerin taşımacılığında, şasisinin tamamen alaşımlı alüminyum malzemeden üretilmesi sayesinde 6.100 kg dan başlayan boş ağırlığı ile ziyaretçilerin ilgisini çekti. Konuyla ilgili bilgi veren firma yetkilisi şu bilgileri aktardı: “iklim koşuluna uygun, farklı izolasyon seçenekleri ve ısıtma sistemleri de sunan Kässbohrer Zift Tankeri Ar-Ge çalışmalarının sonucunda geliştirilen özel hava hatları yerleşimi sayesinde sınıfının en hızlı boşaltımını gerçekleştirmektedir” dedi.


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.