Peugeot otomotiv’in yeni Satış ve Filo Direktörü belli oldu

Peugeot otomotiv’in yeni Satış ve Filo Direktörü belli oldu

Nisan ayı itibariyle Peugeot Otomotiv Pazarlama A.Ş. Filo ve 2. El Satış Direktörlüğü görevine R. Merih Tüzün getirilecek.

Peugeot Otomotiv Pazarlama A.Ş. Satış Direktörü Bekir Hassan’ın Türkiye’deki görev süresi 2013 yılının 2. yarısında son bulmasının ardından R. Merih Tüzün Satış ve Filo Direktörlüğü görevini üstlenecektir.

1961 Yenişehir-Bursa doğumlu R. Merih Tüzün, Galatasaray Lisesi ve ODTÜ İşletme bölümünü bitirdi. 1994 yılında Renault MAİS’te satış koordinatörü olarak göreve başlayan Tüzün, özel satışlar filo ve ticari araçlar sorumluluğunun ardından 2002 yılına kadar Renault MAİS çatısı altında Risk Yöneticisi olarak görevini sürdürdü. Aralık 2002 tarihinden itibaren Dacia Otomobilleri Satış, Satış Sonrası ve Dağıtım Hizmetleri A.Ş.’nin Genel Müdürlük görevini yürüten R. Merih Tüzün, Eylül 2006 tarihi itibarıyla Renault Mais Satış ve Şebeke Müdürlüğü görevine getirildi. Şubat 2012 – Ekim 2012 tarihleri arasında ise Renault Pars / İran Ticari Direktörü olarak görev yaptı. 52 yaşında olan R. Merih Tüzün, evli ve 1 çocuk babasıdır. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.