Pirelli ile “Yola Devam”

Pirelli ile “Yola Devam”

Pirelli, Yola Devam ve Tyrelife programlarını 2011 yılında da tüketicileriyle buluşturmaya devam ediyor. Yola Devam programıyla 7/24 yol yardımı sunan Pirelli, bu Tyrelife lastik sigortasını devreye aldı.

Pirelli Yola Devam programı hem tüketicilerin, hem de araçlarının ihtiyaçlarını her an 7/24 karşılamak üzere bir araya getirilmiş olan ücretsiz hizmetler paketi olarak pireli müşterilerinin hizmetinde. Pirelli’den otomobil, 4x4 veya hafif ticari araç lastiği alan tüketiciler, Pirelli Yola Devam programına üye olarak Lastik Değişim Hizmeti, Çekici Hizmeti, Acil Durum Hizmeti ve Organizasyonel Hizmetler gibi ayrıcalıklardan yararlanabiliyor. 4 adet lastik alan tüketiciler bu hizmetlerden 1 yıl yararlanırken, 2 adet lastik alımı yapan tüketiciler ise 6 ay süre ile yararlanabiliyor.


Pirelli Yola Devam hizmetlerine ek olarak sunulan Tyrelife programı ise, Pirelli’nin lastik sektöründe bir ilki gerçekleştirerek sunduğu lastik sigortası. Pirelli Yetkili Satıcılarından 4 adet 15 inç ve üzeri jant ölçüsünde yüksek performans (V,W,Y,Z) otomobil ve SUV (4x4) lastiği alan tüketiciler, lastiklerinin delinme, kaldırıma veya başka bir engele çarpma veya yangın sonucunda tamiri mümkün olmayacak derecede hasar görmesi durumunda birebir aynı ölçü ve desendeki lastikle değiştirme imkanı buluyor. Kullanıcı söz konusu hizmetten fatura tarihinden itibaren ilk 6 ay süreyle veya ilk 5 bin kilometre kullanım süresince yararlanabiliyor. 13.01.2011-14.20 www.tasimacilar.com