Pirelli, kaplama teknolojisi Novateck ile pazarın %80’nini kapsıyor

Pirelli, kaplama teknolojisi Novateck ile pazarın %80’nini kapsıyor

Pirelli, genişlettiği Novateck kaplama desen ölçüleri ve yetkili kaplamacı ağı ile pazarın %80’nini kapsarken, teknolojisi ile filolara daha uzun lastik ömrü sunuyor.

Pirelli’nin lastiğin her ömründe yüksek kalite ve performansı garanti eden “Lastik Ömür Döngüsü Yönetim Sistemi”, karkasın kaplanabilirliğini maksimize etmek amacı ile çalışmalarını sürdürüyor. Uluslararası, bölgesel ve yol dışı kullanım koşullarında hizmet veren kullanıcıların ihtiyaçlarına en uygun ürün yelpazesine sahip Pirelli kaplama teknolojisi Novateck ile lastikler orijinal desenleri ile kaplanarak 3. ömürüne kadar ulaşabilirken, performans ve kalitesinden ödün vermiyor.

Yeni desenler yolda

Pirelli’nin kaplama teknolojisi Novateck, yeni 01 serisi lastiklerin de kaplama ürün gamına katılmasıyla tüm ürün gruplarıyla pazarın %80’inden fazlasına hitap ediyor. 2014 Ocak ayından itibaren harfiyat segmentinde FG:01 ile TG:01 (M+S) ve uluslararası segmentte ise TH:01 (M+S) ve kışa özel TW:01 desenleri ile daha da genişleyecek olan Novateck ürün gamına, mevcut olan bölgesel segmentte ise TR:01 (M+S) ve treyler segmentinde de ST:01 desenleri eklenecek.

“Kaplanabilirlik sunduğumuz servislerimizin başında yer alıyor”

Türkiye’de ağır vasıta lastiklerindeki pazar payını daha ileri seviyeye taşımanın öncelikli hedefleri olduğunu belirten Türk Pirelli Ağır Vasıta Pazarlama Koordinatörü Erbu Özkaran, kaplama çalışmaları ile ilgili olarak, “Kaplanabilirlik sunduğumuz servislerimizin başında yer alıyor. Pirelli olarak kullanıcılarımızın ihtiyaçları doğrultusunda, lastiklerimiz ilk ömürlerinde hizmet verdikten sonra kaplanabilirlilik özellikleri sayesinde yeni bir ömür kazanıyor. Kaplanabilirlik müşterilerimiz için daha ekonomik bir imkan sunarken, güvenliğe ve çevreye de olumlu yansımaları bulunmaktadır. Kaplanabilirlik için lastiğin ilk kullanımının sonucunda lastiğin iskeleti diyebileceğimiz karkasın yıpranmadan aynı performansı müşteriye bir kez daha sağlayabilecek yapıda olması gerekmektedir. Pirelli olarak biz de bunu ürünlerimizde ikinci jenerasyon SATT gibi teknolojileri ve ısı oluşumunu engelleyici özel kauçuk bileşenlerini kullanarak sağlamaktayız” dedi.

www.tasimacilar.com


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.