Pirelli, Yakıt Tasarrufu ve Uzun Kullanım Ömrü Sunan Lastikleri ile Yollarda

Pirelli, Yakıt Tasarrufu ve Uzun Kullanım Ömrü Sunan Lastikleri ile Yollarda

Pirelli, azaltılmış dönme direnci sayesinde yakıt tasarrufu sağlayan, artırılmış kullanım ömrünü ile teknolojiyi bir arada sunan MC88 ve MC85 lastiklerini tanıttı.

Geliştirilen performansları ile dikkatleri üzerine çeken MC88 ve MC85 lastikleri çevreci, tasarruflu, dayanıklı, sessiz ve güvenli kimliğiyle şehir içi yolcu taşımacılığında rakiplerine ciddi fark atacak.

Yüzde 15 Yakıt Tasarrufu

İstanbul Halk Ulaşım Derneği’nde 400 üyenin katılımıyla gerçekleştirilen tanıtımda Pirelli MC88 ve MC85 lastikleri, kaplanabilirlik, konfor, ıslak zeminde üstün yol tutuş, daha fazla çekiş ve performansları ile göz doldurdu. Artırılmış kilometre ömrünün yanı sıra, sessizlik ve dayanıklılığı da artırılan Pirelli MC88 ve MC85 lastikleri kullanıcıya yüzde 15 azaltılan dönme direnci ile enerji tasarrufu ve ekonomik sürüşü sunuyor.

AB Standartlarını geride bıraktı

2016 Avrupa normlarında referans gösterilen bir önceki nesil lastiklere oranla, ıslak zeminde yüzde 15 artırılmış yol tutuş ve daha kısa fren mesafesi ile güvenlik konusunda tartışmasız lider konumda olan Pirelli’nin son teknoloji ürünü lastikleri yolcu taşımacılığında konfor ve dayanıklılığı bir arada sunuyor.

Pirelli MC88 ve MC85 lastiklerinin çevreci yanı

Kullanım ömrünün yüzde 25 artırılması ve geliştirilmiş kaplanabilirlik özelliği ve azaltılmış dönme direncine bağlı yakıt tasarrufu sağlayan, Pirelli lastikleri karbon salınımını da azaltarak çevreci özelliğiyle de ile ön plana çıkıyor.

‘Otobüs lastikleri segmentinde markayız’

Pirelli Ağır Vasıta Lastikleri Koordinatörü Oktay Ginalli konuyla ilgili şu bilgilere yer verdi; ‘Üstün performans sağlayan lastiklerimiz ile otobüs lastikleri segmentinde tercih edilen markaların başında geliyoruz. Bunda da ürün kalitemiz ve kullanıcı taleplerini en iyi şekilde dinleyerek taleplerini karşılamaya odaklanmamız önemli rol oynuyor’ dedi.

‘Liderliğimizi devam ettireceğiz’


Otobüs kullanıcılarının, lastik tercihlerinde konfor, azaltılmış gürültü, uzun kilometre ömrü ve dayanıklılık gibi taleplerinin bulunduğuna dikkat çeken Oktay Ginalli: ‘özellikle bu tür araçların trafikte dur-kalk’ları, yük dağılımını dikkate aldığımızda lastik topuk yapıları ayrı bir teknoloji gerektirir. Ayrıca duraklarda kaldırıma çarpmalarda yanak olarak tarif ettiğimiz lastik yan yüzeyinin darbelere karşı dayanıklı olması şarttır’ dedi.

MC88, MC85 lastikleri ile artırılmış kilometre ömrü, kaplanabilirlik, konfor, güvenlik ve dayanıklılık gibi performansları ile tüm beklentileri karşıladığına vurgu yapan Ginalli, bu doğrultuda da liderliklerini devam ettirmek için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.