Pirelli Yeni Kış Lastiği Sottozero 3’ü Pazara Sunuyor

Pirelli Yeni Kış Lastiği Sottozero 3’ü Pazara Sunuyor

Orta ve büyük motora sahip otomobiller için geliştirilen Sottozero 3, her türlü zorlu kış koşulunda üstün yol tutuş özelliği ve güvenliğin yanı sıra uzun ömrü ile dikkat çekiyor.

Pirelli, Winter Sottozero 3 ile premium kış lastikleri ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Kış koşullarında yüksek performans, güvenlik ve uzun kullanım ömrünü garanti eden Winter Sottozero 3, premium otomobil üreticilerinin orta ve büyük motora sahip otomobillerin performans ve sportif özelliklerini daha da artırmak için geliştirilmiş ultra yüksek performans lastiğidir.

Zorlu testlerden başarıyla çıktı

Sert kış koşullarında gerçekleştirilen testlerle de kendini kanıtlayan, yeni Winter Sottozero 3’ün taban desenindeki üç boyutlu kanallar daha fazla karın tutulmasına olanak sağlamakta, bu nedenle de karlı zeminde yol tutuşu artırmaktadır. Aynı zamanda lastiğin yere temas alanının da genişletilmesi sayesinde de yol tutuşu arttırılmıştır.

Sottozero 3, yeni bir bileşenle geliştirildi

Pirelli’nin araştırma laboratuarları, lastiğin mekanik, termal ve dinamik özelliklerini geliştiren özel polimerlerin kullanılması sayesinde, ıslak ve buzlu yüzeylerde yol tutuşunu arttıran yenilikçi bir bileşen geliştirdi. Bu özellik otomobilin sürüş özelliğini de iyileştirmektedir.

Pazarda yerini aldı

Yeni Winter Sottozero 3’un taban deseni, lastik ömrünün uzatılmasını sağlamak için en uygun hale getirilmiştir. Lastik omuzları ise daha fazla su tahliyesi sağlaması için daha oval hale getirilmiştir. Winter Sotozero 3, tüm dünyada 16 – 21 inch jant ölçülerinde ve patlasa da gidebilen ölçülerde olmak üzere toplam 50’ye varan değişik ölçüde pazara sunulacaktır. Sottozero 3 Mercedes, BMW ve Lamborghini gibi premium araçlara homologe olarak pazardaki yerini alıyor. 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.