Plaka Tahdidi Gelmeli

Plaka Tahdidi Gelmeli

Tasimacilar.com olarak Gence Turizm Operasyon Koordinatörü Süleyman Göllü ile ‘‘Plaka Tahdidi’’ konulu bir röportaj gerçekleştirdik. Göllü, Plaka Tahdidi’nin faaliyete geçmesinden sonra yaşanabilecek olumlu ve olumsuz konular hakkında bilgiler verdi.

‘’Yıllardır plaka tahdidi konusunda mücadele verildi, Cumhurbaşkanının plaka tahditine olumlu müjdesinden sonra, sektörde nasıl olacak ne olacak soruları sorulmaya başlandı.’’

   Plaka tahdidi geldikten sonra mutlaka olumlu gelişmeleri yaşanacağından bahseden, Süleyman Göllü firmalar arasında ciddi bir rekabetin olacağını ve hak edilen ücretlerin alınarak, daha fazla para kazanıp, tedarikçilere hak ettikleri ücretlerin ödenebileceğini söyledi.
 

Ankara, Bursa, İzmir Plaka Tahdidinde İstanbul’da yok!

   Süleyman Göllü, diğer çoğu ilde tahdit olmasına rağmen İstanbul’un geçiş sürecinin sancılı olduğunu bildirdi.  Sözlerine,‘’Diğer 28 ildeki tedarikçiler bu ülkenin vatandaşı tahditten yararlanıyor da İstanbul’da ki tedarikçi niye olamıyor. ‘’ diye ekledi.

 

Firmalar Gereksiz Zenginleşmez

   ‘’Bir aracı olan firma da vergi ödüyor, 100 aracı olanda ödüyor. Çoktan çok azdan az gider, deyimini düşünün. Sektörde 5 bin tane aracı olan firmalar var. Şimdi sen bu firmaya 5 bin araçlık vergi ödet, sigorta ödet, MTV ödet ama plaka tahdidi getirirken; 5 bin aracı vergi ödedin ama 100 aracına tahdit veriyorum denebilir mi? O yüzden firmanın ne kadar öz malı varsa o kadar araca tahdit verilmeli.’’ diyerek, gereksiz zenginleşme olmayacağından bahsetti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.