Plaka Tahdidi’nde Son Gelişme!

Plaka Tahdidi’nde Son Gelişme!

Türkiye genelinde 28 İlde uygulanan ‘’Plaka Tahdidi’’nin İstanbul’da da uygulanması konusunun görüşüleceği UKOME Alt Komisyon Toplantısı 2 Aralık Çarşamba günü yapılacak.

İstanbul Servisçi Esnafı’nın yaklaşık 30 yıldır gündeminden düşmeyen ‘’Plaka Tahdidi’’ konusu 26 Ekim 2015 tarihinde yapılan UKOME Toplantısı’nda görüşülmüştü. Söz konusu toplantıda İstanbul ilinde bulunan servis ve personel taşımacılığı yapan araçlar için uygulanması beklenen ‘’Plaka Tahdidi’’nin, idari ve hukuki yönden detaylı bir şekilde incelenerek yapılacak bir sonraki Alt Komisyon Toplantısı’nda görüşülmesine karar verilmişti.

   Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz İSTAB Başkanı Ali Bayraktaroğlu, ‘’ Yola çıkış amacımız; Türkiye genelindeki büyük illerde uygulanan ‘’Plaka Tahdidi’’ni, İstanbul’da da aynı şekilde uygulatabilmektir. Alt Komisyon Toplantıları’na da bu işin gidişatını belirlemek için gidiyoruz.

   Aralık ayında yapılacak olan UKOME Toplantısı’na yetişecek şekilde Alt Komisyon Toplantısı’nı sonuçlandırıp adı ‘’tahdit’’ olan ve İstanbul iline yakışır bir modelle bu işi sonuçlandırmak istiyoruz.

   Toplantı 2 Aralık Çarşamba günü olacak gibi gözüküyor, ama İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin kararında herhangi bir değişiklik olursa tarihte de ertelenme yaşanabilir. 

   Umarız toplantı’dan olumlu bir karar alınır ve biz de sektöre hayırlı olsun dileklerimizi inşallah iletmiş oluruz. ‘’ dedi.

ali-bayraktaroglu-002-001.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.