Premio’dan “Ücretsiz Araç Güvenlik Kontrolü”

Premio’dan “Ücretsiz Araç Güvenlik Kontrolü”

Goodyear Lastikleri T.A.Ş.’nin tescilli ‘lastik ve hızlı otomobil servisi’ markası PREMIO, Emniyet Genel Müdürlüğü ile yeni bir kampanyaya imza atıyor.

Başta lastik satışı olmak üzere, jant, akü, madeni yağ, silecek, paspas ve çeşitli aksesuarları ile Türkiye’de 2007 yılından beri hizmet veren Premio Lastik ve Oto Servisleri, müşterilerinin güvenliği için bir adım daha attı. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Trafik Eğitim ve Araştırma Daire Başkanlığı’yla birlikte bir sosyal sorumluluk kampanyası başlatan Premio, müşterilerine ücretsiz araç güvenliği kontrolü yaparken aynı zamanda yol güvenliği ile ilgili bilgi paylaşımında da bulunuyor. “Türkiye çapındaki tüm Premio bayilerinde uygulanacak”
Premio müşterileri, 16 Mayıs - 16 Haziran 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek olan “ücretsiz araç güvenliği kontrolü” kampanyası kapsamında, Türkiye geneline yayılmış 50’yi aşkın Premio mağazasında hem araç kontrollerini gerçekleştirebilecek hem de bizzat trafik ekipleri tarafından yol güvenliği ile ilgili bilgiler alabilecek. Emniyet Genel Müdürlüğü Eğitim ve Araştırma Daire Başkanlığı’yla yürütülecek olan sosyal sorumluluk kampanyası Türkiye çapındaki tüm Premio bayilerinde uygulanıyor. “Yol güvenliği konusunda elimizden geleni yapıyoruz”
Konuyla ilgili görüşlerini bildiren Goodyear Türkiye Perakende Satış Müdürü Tolga Kalafatoğlu, “Goodyear olarak biz tüketicilerimize verdiğimiz vaadin temelini, onları “en iyi kalitede ürünler ve hizmetler sunarak desteklemek” prensibi üzerine inşa ettik. Bu prensipler çerçevesinde, halkımızın yol güvenliği konusunda bilinçlenmesi için de elimizden geleni yapıyoruz. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz, kampanya kapsamında, 16 Mayıs-16 Haziran tarihleri arasında yurt çapındaki Premio servislerimizde ‘ücretsiz araç güvenlik kontrolü’ uygulaması başlatıyoruz” dedi. Kalafatoğlu, bu uygulama ile Premio Lastik ve Oto Servis’lerini ziyaret eden müşterilere ücretsiz araç güvenlik kontrolünün yanı sıra trafik güvenliği konusunda da çok önemli bilgiler vereceklerinin altını çizerek, “Goodyear’ın perakende sektöründeki güçlü markası Premio olarak başlattığımız bu kampanya sayesinde trafik ve araç güvenliği konusunda halkımızı bilinçlendirerek kazaları azaltmayı hedefliyoruz” dedi. www.tasimacilar.com 16.05.2012/10:56