Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı yeniden aday

Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı yeniden aday

Bahçeşehir Üniversitesi Ulaştırma Mühendisliği Bölümü Başkanı ve İBB Başkan Danışmanı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Ak Parti’den İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu.

20 Şubat Cuma günü, Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı’na başvurusunu yapan Prof. Dr. Ilıcalı aktif siyasete geri dönme kararını şöyle değerlendirdi; “TBMM’de, 22. Dönemde Erzurum milletvekilliği yaptım. Milletimize hizmetle dolu bir beş yıldı. O dönemde Erzurum’da,  bölgesel kalkınma projeleri, turizm projeleri, kendi alanımla ilgili ulaşım ve trafik konularında önemli çalışmalar yaptım. Siyasete geri dönme kararımın en önemli nedeni de şudur; trafik ulaştırma konusunda 35 yıllık bir mesleki birikimim var. Bu birikimimi hem merkezi idarelerle, hem İstanbul Büyükşehir Belediyesi’yle, hem öğrencilerimizle, hem de ulaştırma sektörüyle, yani herkesle paylaşıyorum. İstanbul bir dünya şehri; ulaşım ve trafikte yapılan çok önemli çalışmalara karşın birtakım yasal düzenlemelerin de yapılması gerektiği kanaatindeyim. Bu yasal düzenlemelere, Ankara’dan katkıda bulunmak düşüncesindeyim ” dedi.

Hayatta her şeyin nasip olduğunu da belirten Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı; “Allah’a şöyle dua ediyorum, hakkımda hayırlısıysa olsun, eğer faydalı olabileceksem nasip et, benden daha faydalı olabilecek kişi varsa da ona nasip et diyorum” ifadelerini kullandı.

 

mustafa-ilicali.jpg

 

mustafa-ilicali-2.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.