Prometeon, ağır ticari yol yardım hizmetini duyurdu

Prometeon, ağır ticari yol yardım hizmetini duyurdu

Prometeon Türkiye, sektörün ağır vasıta lastik yol yardım ve çekici hizmetini birlikte veren ilk ve tek uygulaması “Pro 7/24”ü müşterilerine sundu.

Prometeon Türkiye, ağır vasıta lastik yol yardım ve çekici hizmetini birlikte veren Türkiye’deki ilk ve tek uygulama Pro 7/24 hizmetini, müşterilerinin yol yardım ihtiyaçlarını kusursuz bir şekilde karşılamak üzere hayata geçirdi. Prometeon’un yeni hizmeti Pro 7/24 ile müşteriler, Türkiye çapında yılın her günü 24 saat boyunca ağır vasıta lastikleri kaynaklı arızalar için yol yardımı ve çekici hizmeti alabilecek.

Filo sahipleri, filo yönetimi için doğru maliyet planlaması yapabilecek

Pro 7/24, müşterilerin yardıma ihtiyaç duyarak Prometeon yetkili satıcılarına ulaştığı andan itibaren, olabildiğince hızlı ve verimli bir şekilde aracın tekrar yola çıkmasını sağlamak üzere geliştirildi. Gerçek zamanlı süreç takibi sayesinde yetkili satıcılar çağrı merkezi tarafından sürecin her aşaması hakkında bilgi alabiliyor. Ayrıca, şeffaf süreçler ve fiyatlandırma politikası ile filo sahiplerinin filo yönetiminde doğru maliyet planlaması yapabilmesine de imkân sağlanıyor. Pro 7/24’ün en önemli avantajlarından biri olan merkezi faturalandırma sistemi ise alınacak hizmetin bedelinin önceden bilinmesine imkân tanıyor.

 

Pro 7/24’ün çalışma süreci nasıl ilerliyor?

Pro 7/24’te araç sürücüleri veya filo yöneticileri taleplerini Prometeon yetkili satıcılarına iletiyor. Yetkili satıcı lastik kaynaklı arızalar için Türkiye’nin her yerinden dilediği an Pro 7/24 çağrı merkezine ulaşabiliyor ve yol yardım talebini uzmanlara iletiyor. Pro 7/24 çağrı merkezi, müşterinin ihtiyacına göre hızlıca iş emrini oluşturuyor. Tüm süreçler, müşterinin herhangi bir sürpriz yaşamaması için gece ve gündüz fark etmeksizin standart fiyat listesi sistemine göre ilerliyor. Sonrasında çağrı merkezi, aracın bulunduğu konuma en yakın servis sağlayıcısını yönlendiriyor ve Pro 7/24’ün uzman servis sağlayıcıları sorunu en hızlı şekilde çözerek, müşterinin güvenli bir şekilde yola devam etmesini sağlıyor

prometeon-pirelli.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.