Real Madrid’in Safir keyfi

Real Madrid’in Safir keyfi

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final maçında Galatasaray ile karşılaşmak için İstanbul’a gelen İspanyol temsilcisi Real Madrid kafilesi ve İspanyol basını Miditur’un Safir araçlarıyla taşındı.

Miditur’un Antoto İstanbul Şubesi’nden teslim aldığı iki adet yeni Temsa Safir otobüsün ilk konukları dünya çapındaki futbol takımı Real Madrid oldu.

7 Nisan Pazar akşamı İstanbul’a gelen Real Madrid futbol takımının havalimanından Çırağan Sarayı’na transferleri Miditur’un Safir araçlarıyla gerçekleştirildi.

Yeni teslim aldıkları araçlarında filolarında 12’si öz mal olmak üzere 20 araca ulaştıklarını belirten Miditur firma sahibi Engin Başaran, “Doğrusu yeni Safir araçlarımızın ilk konuğunun dünya çapındaki bir futbol takımının olması bizleri çok sevindirdi. Futbolcular ve teknik heyet Safir araçların yüksek konfor düzeyinden memnun kaldılar. Hem Pazar akşamı otel transferlerini hemde maç günü stada ulaşımlarını sağladık. Safir araçların sağladığı işletme avantajlarından bizde memnunuz. Yolcularımız da araçların konfor düzeyinden çok memnun kalıyor. 2 yeni Safir yatırımı daha yapmayı planlıyoruz” dedi.

Araçların Miditur’a teslimatı Antoto İstanbul Satış Müdürü Şafak Kıyar tarafından firma sahibi Engin Başaran, Operasyon Müdürü Hakan Seber, Operasyon Sorumlusu Adnan Başaran kaptanlar Ersan Şengezer ile Ümit Candan’ın hazır bulunduğu törenle yapıldı. 


 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.