Reiser Schwertransport'a 8 dingili hidrolik Low-Bed

Reiser Schwertransport'a 8 dingili hidrolik Low-Bed

Almanya merkezli özel yük taşıma hizmetleri sağlayıcısı Reiser Schwertransport GmbH, 5 Mart 2015 tarihinde Kässbohrer’in Goch tesislerinde K.SLH 8, Kässbohrer 8 dingilli hidrolik low-bed’ini teslim aldı.

İki şirket arasındaki işbirliği, proje taşımacılığı uzmanı Reiser Schwertransport’un beklentilerinin, Kässbohrer’in low-bed mühendisliğindeki deneyimi ile karşılanması sayesinde mümkün hale geldi.

130 ton taşıma kapasitesi ile Kässbohrer’in 8 dingilli hidrolik dümenleme sistemine sahip low-bed’i, K.SLH 8, her tür ağır yük taşımacılığına uygun olarak geliştirildi. 34 ton deveboynu kapasitesi ve hidrolic süspansiyon sistemi ile K.SLH 8 etkin ve güvenli yük dağılımını garantiler. Hidrolik dümenleme sistemi, özellikle dar ve zor dönüşlerde maksimum manevra kabiliyeti sunarken, lastik ömrünü ve performansı da yukarı çeker. 18 metreye kadar uzayabilen K.SLH 8 ağır yük taşımacılığı için mükemmel çözümdür.

Reiser Schwertransport Yönetim Kurulu Başkanı Stephan Reiser, Kässbohrer’in Adapazarı’ndaki üretim tesislerini gördüğünde, şirketin yüksek potansiyeli karşısında çok etkilendiğini belirtti.

Reiser, “Bir nakliyat firması işleten bir dostumun filosunda çok sayıda Kässbohrer low-bed bulunuyor. Onun referansı ile Kässbohrer’le iletişime geçtim. Oldukça deneyimli bir satış görevlisi de beni doğru çözüme yönlendirdi,” ifadelerini kullandı.

Reiser Schwertransport hem Almanya genelinde, hem de Belçika, Hollanda, Lüksemburg, Fransa, İspanya, Portekiz, Avusturya, İsviçre, İtalya, Macaristan, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, Çek Cumhuriyeti ve Polonya’dan yük taşınmasına yönelik olarak filo işletmekte. Şirketin, özel ebat ve ağırlıklarda yük taşımaya yönelik daimi ruhsatı bulunmakta.

kassbohrer-almanya.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.