Renault Cenevre Fuarında yeni Captur’u tanıttı

Renault Cenevre Fuarında yeni Captur’u tanıttı

Renault yeni şehir crossover modeli Captur’ü Cenevre’den dünyaya tanıtıyor. Biçim ve işlevi bir araya getiren Renault Captur sürücülere MPV, SUV ve hatchback dünyasının en iyi özelliklerini bir arada sunuyor.

Renault, yeni modeli Capturla yaptığı yenilikleri en geniş hedef kitleye ulaştırmak için Cenevre Fuarında sergiliyor. Yeni fikirlerle ortaya çıkan Captur’daki özellikler rahat ve konforlu kullanımı önplanda tutuyor. Günlük yaşamı kolaylaştırmayı amaçlayan akıllı çözümler arasında kayar arka koltuk, çoklu kullanıma uygun bagaj zemini ve Media Nav ya da Renault R-Link multimedya sistemlerinin yanı sıra Easy Life çekmece tipi torpido gözü, iki farklı renk kombinasyonu ve fermuarlı çıkartılabilir koltuk örtüleri de yer alıyor.

Yeni Captur’un Renault’nun otomobilde yaptığı yenilikleri en geniş hedef kitleye ulaştırma çabasının bir örneği olarak öne çıktığını söyleyenn A ve B Segmenti Program Direktörü Benoît Bochard “İçinde bulunduğumuz dönemin anlayışına uygun olarak sunduğu ulaşılabilir yenilikler sayesinde Renault, her zaman yaşamı kolaylaştıran otomobiller tasarladı. Gerçek bir crossover olarak, gerçek dünya için dizayn edilmiş olan Renault Captur bir kez daha bunu kanıtlıyor” şeklinde konuştu.

Renault tüm modelleriyle Cenevre fuarında

Yeniliği olabildiğince fazla sürücüye ulaştırma arayışını kapsayan stratejisine bağlı olarak Renault, Renault R-Link multimedya sisteminin tüm ürün yelpazesinde geniş kapsamlı olarak sunulması ile araç içi bağlantı alanında üstünlüğü ele geçiriyor. Artık Yeni Clio Hatchback, Yeni Clio Sport Tourer, Yeni Clio R.S., ZOE, Captur ve Yeni Kangoo’da, markanın Cenevre’deki standında sunulan bütün modellerinde yer alıyor.

Renault 115 yıldır motorsporlarının tutkulu bir destekçisi. Dört F1 ekibine motor desteği sunan ve 11 marka şampiyonluğu kazanmış olan Renault, yarış pistlerinde kazandığı teknolojik üstünlüğü Energy motorlarının gelişimine aktardı. Bu sınıf, Yeni Mégane, Yeni Scénic ve Yeni Grand Scénic olarak Nisan ayında satışa sunulacak olan yepyeni Energy TCe 130 benzinli motorun eklenmesiyle genişledi. Yeni GT 120 EDC’nin tanıtılmasıyla Renault esnek performans modelleri olan R.S. ve GT sınıflarının getirdiği tutkuyu daha da genişletiyor.

Markanın çevreci yönünü genişleten Energy sınıfı motorlarının elektrik motorlu araç programının birleşimi sayesinde, Renault 120g CO2/km değerindeki emisyon eşiğinin altına inmeyi hedefliyor. İki yıl içinde dört elektrik motorlu aracın lansmanının ardından, 1998 yılından bu yana Avrupa’da Van üretimi konusunda lider olan Renault Yeni Kangoo Z.E.’yi tanıtıyor. Markanın Z.E. sınıfının öncüsü olan model aynı zamanda Avrupa’nın en çok satan kompakt elektrikli Van’ı ve en son versiyonu Ocak ayının sonunda tanıtılan Kangoo sınıfının yenilenmiş biçimi. 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.