Renault etkinliğinde Türk ekipler ödüllere doymadı

Renault etkinliğinde Türk ekipler ödüllere doymadı

Renault Trucks’ın uluslararası platformda düzenlediği START By International Yarışması’na Türkiye ev sahipliği yaptı. 200’e yakın takımın katıldığı yarışmada Türk ekipleri ödüllere doymadı.

Renault Trucks International tarafından düzenlenen satış sonrası hizmetlere yönelik yarışmada farklı ülkelerden 200’e yakın takım buluştu. Satış sonrası teknisyen ekiplerinin yarıştığı START By International’da Türk takımları, birincilik ve üçüncülük ödüllerinin sahipleri oldu.

Mart 2018'de başlayan yarışmanın finali, iki teorik bölgesel elemeden sonra Türkiye’de gerçekleştirildi. Finale kalan 12 ekip, İstanbul’da yarıştı. Satış sonrası organizasyonları geliştirmek ve yarışırken eğitimleri sürdürmek üzere düzenlenen etkinlikte takımlar, teknik bilgi ve becerilerini yarıştırdılar. Arıza tanımlama, onarımı, araç teslimi gibi çeşitli atölyelerde yarışan tüm finalistler, takım ruhu, rekabet, bilgi paylaşma ve pekiştirme gibi kazanımları aynı anda yaşama fırsatı buldular. Yarışma sayesinde servis teknisyenlerinin yetkinlik, beceri ve bilgi seviyelerinin ölçümlenmesi de sağlandı.

 

Türkiye’den iki takım dereceye girdi

Türkiye’den iki takımın ilk üçte yer aldığı START By International yarışmasında

START By International Etkinliğinden kareler

renault-trucks-internaional-2018.jpg

 

renault-trucks-international-trucks-start.jpg

 

renault-trucks-start-internaional.jpg

 

renault-trucks-etkinlik.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.