Renault  ilk Pick-up modeline çıkardı

Renault ilk Pick-up modeline çıkardı

Renault, geliştirilmiş bir tasarıma sahip ve Eylül ayından itibaren satışa sunulacak olan özel seri Alaskan ICE Edition modelinin tanıtımını gerçekleştiriyor.

Renault Alaskan ICE Edition, buzul beyazı rengi ve kontrast oluşturan siyah ve kırmızı dış kaplamalarıyla göze çarpıyor. Alaskan ICE Edition, depolama hacmini artıran ve taşınan yükü koruyan özel iki renkli açılır tavan ve siyah yan çubuklar ile sunuluyor. 18 inç siyah alüminyum jantlar, çamurluk çerçeveleri ve arazi lastikleri, modelin etkileyici ve güçlü tasarımını öne çıkarıyor. İç kısımda ise ses odaklamalı sistem, 6 stereo Odak hoparlör ile üstün ses kalitesi sağlıyor.
 
Renault Alaskan güçlü tasarımı, enerjik ön kısım ve atletik çizgilerinin yanı sıra segmentinin en yüksek yakıt verimliliğine ve en iyi ekonomisine sahip 2.3 litre Renault dCi motoru ile dikkat çekmeye devam ediyor.
 
Alaskan, geniş bir yükleme alanına (2,5m2), 1 tonun üzerinde taşıma kapasitesine, 3,5 tonluk olağanüstü bir çekiş gücüne ve güçlü arazi sürüş becerilerine sahip. İç kısımda 5 adet geniş ve konforlu oturma yeri mevcut.
 
Alaskan profesyonel müşterilerin özel beklentilerini karşılamak için Renault’nun Avrupa’daki etkinlik ve uzmanlığının (yaklaşık 9.000 adet satış noktası) yanı sıra, Renault Pro+ ağının gücünden (Avrupa’da yaklaşık 500 adet merkez) faydalanıyor.
 
İsviçre, özel seri Alaskan ICE Edition modelinin pazara sunulacağı ilk ülke olacak. Alaskan, Eylül 2017’den bu yana Avrupa pazarında yerini alıyor.                  
 
renault-pick-up-alaska.jpg
 
renault-alaska-ice-edition.jpg
  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.