Renault Premium Kocaeli ve Bursalı nakliye firmalarının tercihi oldu

Renault Premium Kocaeli ve Bursalı nakliye firmalarının tercihi oldu

Renault Bayii Koçaslanlar Otomotiv, Kocaeli ve Bursa'da Ocak 2013’den bu yana yaptığı satışlarda toplam 36 adet Renault Premium çekiciyi Nakliye ve Sanayi firmalarının filolarına teslim etti.

Renault Bayii Koçaslanlar Otomotiv’in Kocaeli ve Bursa’da gerçekleştirdiği satışlarda Nakliye firmalarının terciği Renault Premium’dan yana oldu. Koçaslanlar Otomotiv Ocak 2013’den bu yana yaptığı satışlarda toplam 36 adet Renault Premium çekiciyi firmaların filolarına teslim etti.

Renault Trucks’ın Kocaeli ve Bursa’daki yetkili bayisi Koçaslanlar Otomotiv, sektörün önde gelenlerine Renault Premium teslimatı gerçekleştirdi. Önallar Yem Sanayi, Onsekiz Kum Çakıl Hafriyat Nakliyat, Gürnak Nakliyat Sanayi, Güler Nakliyat, Alibey Uluslararası Nakliyat ve Turna Madencilik Petrol gibi nakliye ve sanayi şirketleri tercihlerini Premium 460 modelinden yana kullandı.

10 farklı firmaya toplamda 36 adet Renault Premium teslimatı gerçekleştirildi

Koçaslanlar Otomotiv’in Ocak ayında gerçekleştirdiği teslimatta Güler Nakliyat’a Premium 460.19 T 4X2’den 10 adet verilirken, Alibey uluslararası Nakliyat’a da Premium 460.18 T GV modelinden 4 adet teslim edildi.

Koçaslanlar Otomotiv’in Mart ayında gerçekleştirdiği teslimatta ise Önallar Yem Sanayisine 5 adet Premium 460.19 T 4X2 modeli satışı gerçekleştirdi.

Temmuz ayında da durmak bilmeyen Koçaslanlar Otomotiv, Onsekiz Kum Çakıl Hafriyat Nakliyat’a Premium 460.19 T 4X2’den 5 adet ve Gürnak Nakliyat’a Premium 460.18 T GV 950 modelinden 7 adet teslim etti.

Eylül ayında da satışlarını sürdüren Renault Trucks bayii Koçaslanlar Otomotiv, Turna Madencilik Petrol’e 5 adet Premium 460.19 T 4X2 aracı teslimatını gerçekleştirdi. 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.