Renault Truck 2012 yılında onaylı üst yapıcılarını belirledi

Renault Truck 2012 yılında onaylı üst yapıcılarını belirledi

2012 yılında yaptığı çalışmalar sonucunda onaylı üst yapıcısı olmaya hak kazananları belirleyen Renault Trucks, en yüksek sayıda onaylı üst yapıcısı olan ana üretici oldu.

Yapılan değerlendirme sonucunda Renault Trucks’ın kriterlerini yerine getirerek “Onaylı Üst Yapıcı” olmaya hak kazanan firmalar, Hidrosan, OKT Trailer, Arslan Damper, Hidrokon, Beta İş Makinaları, İmer-LT, Betonstar, Özünlü, NT, Volkan İtfaiye, Efe Endüstri, Hidromak, Putzmeister ve EMK olarak belirlendi.

Firmalar, Renault Trucks Türkiye Ürün Yönetimi Müdürü Ömer Onay ve Ürün Teknik Sorumlusu Ercüment Gül’ün yaptıkları proses denetimleri ve Renault Trucks Fransa Ürün Kalite bölümü yetkililerinin ürün denetim çalışmaları sonucunda belirlendi.

“Renault Truck” onayı olmayanla çalışamayacak

Onaylı üst yapıcıların seçilmesinin çok zorlu bir süreç olduğunu ifade eden Renault Trucks Ürün Teknik Sorumlusu Ercüment Gül, izlenecek olan stratejiğinin önemli olduğuna değinerek “müşterilerimiz onayı olmayan bir üst yapı firması ile çalışamayacaklar ve Renault Trucks’ın onay vermediği bir araç üstü ekipman firması ise Renault Trucks markalı araçlara üstyapı üretemeyecektir” dedi.

Renault Trucks tarafından belirlenen kriterlere sahip üst yapı firmalarına onay verebilmenin müşterileri açısından avantajlı olacağını dile getiren Gül, onay almış olan üst yapıcıların sorumluluğunu da Renault Truck’ın üstlendiğini söyleyerek “Müşterilerimizin ileride problem yaşayacağı, kalite standartlarımıza uygun olmayan bir araç üstü ekipmana sahip olmamaları için onaylı firmalarımızı seçerken titiz davranmaya devam edeceğiz” şeklinde açıklama yaptı.

2013 yılında Renault Truck onaylı üstyapı firma sayısı artacak

2013 yılında da aynı doğrultuda onaylı üst yapı sürecine hızlı bir şekilde sürdürme kararı alan Renault Trucks, üst yapı firma ziyaretlerine devam ederek 2013’ün ilk yarısında onaylı üst yapıcı sayısını 30’a çıkarmayı hedefliyor.

Renault Trucks kriterlerine uyan firmalara Renault Trucks tarafından gerekli bütün bilgi paylaşımları yapılarak, üst yapı üretim ve montaj sürecinde tam destek sağlanacağı belirtilirken, ayrıca tamamlanmış ürünlerde de müşteri haklarının Renault Trucks tarafından korunacağı ifade edildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.