Renault Trucks Bahreyn macerası

Renault Trucks Bahreyn macerası

Renault Trucks, 08 - 12 Nisan tarihleri arasında Bahreyn’de 30’u aşkın ülkeden katılacak müşterileri ile uluslararası bir etkinlikte buluşacak.

Afrika, Orta Doğu, Cezayir ve Türkiye dahil olmak üzere farklı ülkelerden 450’nin üzerinde katılımcı, Bahreyn Grand Prix Yarış Pisti’nde bir araya gelecek. Renault Trucks araçları, dünyaca ünlü Formula 1 pistinde test edebilecek. Çeşitli atölye çalışmaları ve eşsiz sürüş deneyimleri sayesinde Renault Trucks, araçlarını unutulmaz bir deneyim ile sergileyecek. 08 - 12 Nisan tarihleri arasında Bahreyn'de gerçekleşecek Renault Trucks Xperience Days 2019, dört ayrı “maceraya” bölünen benzersiz bir deneyim ile 450 uluslararası taşımacılık profesyonelini bir araya getirecek. İlk etapta Renault Trucks’ın uzun yol T serisi, ağır şantiye ve inşaat gamı olan K ve C serisi araçların  en yeni modelleri ile unutulmaz test sürüşleri gerçekleştirilecek.

İkinci ve üçüncü bölümlerde Renault Trucks’ın ürün, güvenlik, yakıt tasarrufu, satış sonrası ve finansal hizmetler gibi toplam çözümlerini kapsayan atölye çalışmaları düzenlenecek. Müşterilerin toplam sahip olma maliyetlerini en ideal noktaya getirerek karlılıklarını arttıracakları akıllı taşımacılık çözümleri, yine kendileriyle masaya yatırılacak. Böylece hem Renault Trucks’ın çözümleri hem de müşterilerin beklentilerinin aynı anda paylaşılabileceği interaktif bir platform yaratılacak.

renault-trucks-001.gif

Dördüncü ve son bölümde ise eğlence ve macera dolu bir sürüş deneyimi katılımcıları bekliyor olacak. Land Rover Experience ve Renault Clio otomobiller ile yarış pistinde profesyonel ve cesur pilotlara kopilotluk yapma deneyimi yaşanacak. Renault Trucks Başkanı Bruno Blin organizasyon ile ilgili yaptığı açıklamada; “2018’de bir önceki yıla göre yüzde 10 oranında bir artış ile art arda dördüncü satış büyümesine imza attık. Bu başarının ardında birçok neden kadar müşterilerimiz ile yakın ilişkilerimiz, her zaman müşterilerimizin yanında olma çabamız büyük rol oynuyor. Bu nedenle Bahreyn’de düzenlenecek olan Xperience Days gibi organizasyonlarda müşterilerimiz ile bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Beraber test ediyoruz, beraber dinliyoruz, beraber çalışıyoruz” diye belirtti.

renault-trucks-yil-degerlendirmesi-001.jpg

Geçen sene benzer bir organizasyonu Türkiye’de düzenleyerek 500’ün üzerinde müşterileri ile bir araya geldiklerine değinen Blin; “Geçen yıl organizasyonumuzda müşterilerimizden çok pozitif geri bildirimler aldık. Bu nedenle etkinliğimizi daha da geliştirdik. Geçen sene sadece uzun yola segmenti için bir araya gelirken bu yıl, müşterilerimiz ile buluşmamızı bir adım daha öteye taşıyoruz. Etkinliğimizde uzun yol araçlarımızı tanıtma ve test etme fırsatı yakalarken aynı zamanda ağır şantiye ve inşaat alanlarına da odaklanacağız. C ve K serilerimiz alanında çok güçlü ve iddialı araçlar. Bu nedenle alanında uzman müşterilerimizin araçlarımız ile ilgili görüşlerini almak için sabırsızlanıyoruz” şeklinde açıkladı.

iaa-2018-renault-trucks-001.jpg

 

renault-trucks-d-dwide-001.jpg

 

renault-trucks-t-2019-001.png

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.