Renault Trucks Başarısını Most’ta da Sürdürdü

Renault Trucks Başarısını Most’ta da Sürdürdü

FIA 2013 Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası’nın Çek Cumhuriyeti’ndeki Most pistinde koşulan ve iki günde dört yarış üzerinden gerçekleştirilen yedinci ayağı, Renault Trucks-MKR Technology takımı tamamlandı.

Renault Trucks MKR Technology takımı, FIA Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası 2013 sezonunun Çek Cumhuriyeti’ndeki Most pistinde koşulan yedinci ayağında Renault Trucks-MKR Technology takımı iki kez podyuma çıktı.

Renault Trucks-MKR Technology takımı 3’üncü sıradaki yerini korudu

İkinci yarışta ve dördüncü yarışta Adam Lacko ile Renault Trucks-MKR Technology takımı iki kez ikincilik elde etti. Hafta sonu boyunca takım şampiyona açısından çok değerli puanları hanesine yazdırma fırsatı bulurken pilotlar şampiyonasında Adam Lacko 160 puanla 6. sıradaki yerini korurken 133 puanı olan Markus Bösigner 7. sırada yer aldı. Takımlar şampiyonasında ise 349 puanı bulunan Renault Trucks-MKR Technology takımı 3’üncü sıradaki yerini sağlamlaştırdı.

Bir sonraki randevu, 21-22 Eylül tarihlerinde Belçika’da gerçekleşecek

Renault Trucks – MKR Technology Takımı ile bir sonraki randevu 21-22 Eylül tarihlerinde Belçika’da koşulacak Zolder ayağında gerçekleşecek. FIA Avrupa Kamyon Şampiyonası 2013 takvimi ise, 21-22 Eylül Belçika- Zolder, 5-6 Ekim İspanya İspanya-Jarama, 12-13 Ekim Fransa Le Mans olarak açıklandı. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.