Renault Trucks Kampanyası, ÖTV indirimi ile çifte fırsat sunuyor

Renault Trucks Kampanyası, ÖTV indirimi ile çifte fırsat sunuyor

Renault Trucks’ın Euro 6 çekicilerine yönelik düzenlediği kampanya, ÖTV indirimi ile çifte avantaj sunuyor.

Euro 6 araçlara geçiş sürecini teşvik etmek üzere özel bir kampanya düzenleyen Renault Trucks, birçok avantajı bir arada sunuyor. 30 Kasım’a kadar devam edecek kampanya, hem 24 aya kadar %0 faiz avantajı hem de kampanyaya dahil ücretsiz dört bakım paketi ile cazip bir fırsat yaratıyor. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edilen ÖTV indirimi düzenlemesi ile kampanyanın kârlılığı ikiye katlanıyor.

Renault Trucks’ın Kâr Kaplanı kampanyası, 10.000 Euro peşinat ile 24 aya kadar yüzde 0 faiz oranı avantajı sağlıyor. Ayrıca 36 ayda yüzde 0,10 ve 48 ayda yüzde 0,18’den başlayan düşük faiz alternatifleriyle sunulan kampanya kapsamında 70.000 Euro, 75.000 Euro ve 80.000 Euro’luk kredi desteği alınabiliyor. 30 Kasım’a kadar geçerli olan kampanyada aracın trafiğe çıkış tarihinden itibaren 2 yıl boyunca yapılacak dört bakım da hediye ediliyor. Kampanyanın bu avantajları ile birlikte ÖTV indirimi yasası, Renault Trucks Euro 6 çekicileri daha da cazip hale getiriyor.

Renault Trucks Pazarlama ve Satış Direktörü Özkan Çelik, kampanya ile ilgili bir açıklama yaparak; “TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edilen maddeyle sağlanan ÖTV indirimi, ticari yük taşımacılığında kullanılan araçların yenilenmesi için büyük avantaj sağlıyor. Öte yandan Renault Trucks olarak da Euro 6 normlarına geçişi teşvik edecek çok özel bir kampanya sunuyoruz. Hem ÖTV indirimi hem de kampanyamız sayesinde çok kârlı bir satın alma planı öneriyoruz” dedi.

ÖTV indirimi yasası ile bir çok çekici ve kamyonun değiştirileceğini belirten Çelik; “ÖTV indiriminin teşviki ile yapılacak yeni araç alımlarını düşündüğümüzde piyasada oluşacak hareketlenme ticari araçlar sektörünü olumlu etkileyecek. Bu zaman zarfında biz de Euro 6 çekiciler için sunduğumuz kampanya ile hem müşterilerimizi desteklemeyi hem de bu fırsatı daha da avantajlı hale getirmeyi hedefliyoruz” diye belirtti.

Stoklarla sınırlı kampanyanın kredilendirme hizmeti ise VFS Finansman tarafından uygulanıyor.

1477912517_renault_trucks_kampanya_gorsel_4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.