Renault Trucks Ödül Sahibi Oldu

Renault Trucks Ödül Sahibi Oldu

Alman Tasarım Konseyi, Renault Trucks T serisine Ulaştırma kategorisinde Alman Tasarım Ödülü verdi

Böylece konsey, uzun yol çekicilerinde ön plana çıkan Renault Trucks T serisinin tasarımını ve estetiğini ödüllendirdi. 

Fransız üretici Renault Trucks, Frankfurt'ta düzenlenen Ambiente Uluslararası Fuarı’ndaki törende Alman Tasarım Konseyi'nden T Yüksek Kabin serisinin özel tasarımı için ödülünü teslim aldı.

Renault Trucks T, trapez kabin, 12 derece eğimli ön cam ve pi şeklinde cephe gibi üç ana unsuru ile ön plana çıkıyor. T Yüksek Kabin çekici, siyah kaplaması, alüminyum poryalar, karbon görünümlü yüzeyler ve kapı kollarının kırmızısını yansıtan ince kırmızı çizgilerle farklılaştırılmış bir görünüm sunuyor. Renault Trucks'ın Tasarım Direktörü Hervé Bertrand, "Bu ödülü almaktan büyük gurur duyuyoruz. Renault Trucks T, modern tasarımı ile maksimum konforu sunan bir kamyon. Yenilikçi tasarımı, bu ödül sayesinde bir kez daha kendini kanıtladı" diye belirtti.

İlk olarak 2016 Almanya IAA Fuarı’nda tanıtılan Renault Truck T Yüksek Kabin çekici, genç kamyon sürücüleri tarafından verilen "Genç Profesyoneller Kamyon Ödülü 2017"de ikinci sırada yer almıştı. Alman Tasarım Ödülü ise Almanya ve uluslararası tasarım alanındaki yenilikçi ürünleri ve projeleri, üretici ve tasarımcıları ile birlikte ödüllendiriyor. Ödüller, 1953'te federal parlamento girişimi tarafından kurulan Alman Tasarım Konseyi tarafından veriliyor. Kazananlar, alanlarında tanınan, uzman 43 kişilik bir jüri tarafından seçiliyor. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.