Renault Trucks ve Michelin en tasarruflu şoförü arıyor

Renault Trucks ve Michelin en tasarruflu şoförü arıyor

Renault Trucks’ın Michelin desteği ile düzenlediği ‘En Tasarruflu Şoför Hangi Filoda?’ adlı ekonomik yakıt tüketimi yarışması, Antalya’da başladı.

Birincisi, 2011 yılında Hatay’da düzenlenen ve yoğun ilgi gören “En Tasarruflu Şoför Hangi Filoda?” yarışmasının üçüncüsü, 05 – 19 Haziran tarihleri arasında Antalya’da yapılıyor. Yarışmada, ilk üçe giren firma sahipleri Michelin lastik kazanacak. 65 lojistik firması katıldı
Antalya ve civar beldelerden 65 lojistik firmasının seçtiği şoförler belirlenen 34 km’lik güzergahta Michelin X Energy SaverGreen lastiklerle donatılmış Renault Premium 460.19T Optidriver+ otomatik şanzıman çekici ve yüklü treyler ile yarışacaklar. Renault Trucks’ın sürüş takip sistemi Infomax sonuçlarındaki yakıt tüketim değerleri ile belirlenecek yakıt tasarrufu yarışmasının birincisi 6 adet, ikincisi 4 adet, üçüncüsü 2 adet Michelin lastik kazanacak.


“En Tasarruflu Şoför Hangi Filoda ?” yakıt ekonomisi yarışı, Renault Trucks Türkiye Bölge Satış Müdürü Engin Demirel, Michelin Ürün Teknik Müdürü Doğa Yiğit, ve her iki şirketin üst düzey yöneticilerinin katıldığı, tanışma toplantısı ile başladı. “Amacımız filoların giderini düşürmek”
Toplantıda Renault Trucks hakkında bilgi veren Engin Demirel “Yakıt tasarrufunda lider Renault Trucks, araçtan sağlanan yakıt tasarrufunu bir adım ileriye götürerek uzman eğitmenler tarafından verilen şoförlere verdiği Optifuel eğitimi ve Infomax sürüş takip sistemi ile filoların genel giderlerini düşürmeye devam ediyor” dedi. www.tasimacilar.com 12.06.2012/10:32