Renault Trucks'dan iskontolu fiyatlar

Renault Trucks'dan iskontolu fiyatlar

Renault Trucks, 21 Eylül – 31 Aralık 2020 tarihleri arasında devam edecek özel kampanyası ile müşterilerine avantajlı bakım paketleri sunuyor.

Renault Trucks, yeni bakım kampanyasında 200€’dan başlayan araç bakımları ile müşterilerine iskontolu fiyatlar sunuyor. Tüm Renault Trucks araç modelleri için geçerli kampanya, işçilik, onaylı yedek parça ve Renault Trucks yağ değişimini kapsıyor. Yağ filtresinden hava filtresine, mazot filtresinden kurutucu filtresine kadar onaylı yedek parçalar, Renault Trucks yetkili servislerinde kampanya kapsamında cazip fiyatlarla sunuluyor. Üstelik 2 Yıl Yedek Parça garantisi de bulunuyor.
 
Pandemi sürecinde müşterilerini desteklemek için her fırsatta özel kampanyalar düzenlediklerine değinen Renault Trucks Türkiye Bayi Ağı Geliştirme ve Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Özgür Fırat; “Yılın son çeyreği, ticari araç kullanıcıları için yoğun bir dönem. Tüm uygulamalarda araç kilometreleri artıyor. Uzun yol taşımacılığından, yurtiçi dağıtıma ve madenciliğe kadar farklı operasyonlarda araçlar, artan talep ile birlikte daha yoğun bir şekilde kullanılıyor ve bu da bakım gerekliliğinin artmasına neden oluyor. Bu doğrultuda düzenlediğimiz kampanya ile fiyat avantajı sunarak müşterilerimizin bakımlarını yaptırmalarını ve operasyonlarına sorunsuz devam etmelerini hedefliyoruz” şeklinde belirtiyor. 
 
Kampanya ile ilgili detaylı bilgiyi, tüm Renault Trucks Yetkili Bayileri’nden edinebilirsiniz. 
 
https://www.renault-trucks.com.tr/hizmet-agimiz/
 
renault-kampanya.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.