Renault Trucks’dan Yaz Kampanyası

Renault Trucks’dan Yaz Kampanyası

Renault Trucks, 01 Temmuz – 30 Eylül 2020 tarihleri arasında tüm araç modellerinde geçerli kampanyası ile kesintisiz taşımacılık operasyonlarını güvenceye alıyor

Renault Trucks’ın düzenlediği kampanya kapsamında “İşçilik ve yağ hariç” 1.000 TL ve üzerindeki her servis harcamasında,  250 TL’lik 41 nokta kontrolü hediye ediliyor. Ayrıca kampanyanın sürprizi, havlu hediyesi oluyor. 

Araçların sorunsuz şekilde operasyonlarına devam edebilmesi için mevsim geçişlerindeki rutin kontrollerin önemine dikkat çeken Renault Trucks Türkiye Bayi Ağı Geliştirme ve  Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Özgür Fırat; “Ticari araç kullanıcıları, pandemi nedeniyle zor bir yıl geçirdi. Dolayısıyla tüm operatörler, haklı olarak maliyetleri kısmanın yollarını arıyor. Ancak araç bakım ve kontrollerinin aksaması, sonrasında daha yüksek maliyetli kayıplara yol açabiliyor. Bu nedenle tüm kullanıcılarımızın, araç kontrollerini ve işlemlerini aksatmadan daha güvenli ve verimli sürüşlerini sağlamak için bu kampanyayı düzenliyoruz” şeklinde açıkladı. 

Özgür Fırat, 41 Nokta kontrol ile birlikte, kabin içerisinde, araç çevresinde, kabin kaldırılarak ve yürüyen aksamda önleyici tüm kontrollerin gerçekleştirildiğini belirtti; “Böylece, servislerimize giriş yapan araçlarda, müşteri şikayeti bulunmaksızın arıza, aşınma ve eksiklikleri tespit ederek, yüksek hizmet kalitesi ile birlikte müşteri memnuniyetini sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Fırat, aslında her mevsim geçişinde ve değişen iklim şartlarında araç bakım ve kontrolleri için bu tarz kampanyalar yaptıklarına değinirken; “Bu sene koronavirüs salgını nedeniyle kontrollerin yapılması bir kat daha önem kazanıyor. Araçlarda klimaların sorunsuz çalışması ve soğutma sisteminin elden geçirilmesi büyük önem taşıyor” diye belirtti. 

Kampanya ile ilgili detaylı bilgiyi, tüm Renault Trucks Yetkili Bayileri’nden edinebilirsiniz. 

 

renault-trucks_kampanya_gorsel-(1).jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.