Renault Trucks’tan Ekspres Nakliyat’a 7 çekici araç

Renault Trucks’tan Ekspres Nakliyat’a 7 çekici araç

Renault Trcuks bayisi Koçaslanlar Otomotiv tarafından, Ekspres Nakliyat’ 7 adet çekici araç teslimatı gerçekleşti.

60 yıldır taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Ekpress Lojistik, Renault Trucks Premium 460.19 4x2 T çekicileri filosuna dahil etti.

13 Ocak’ta gerçekleşen teslimat töreninde; Ekspres lojistik Genel Müdürü Kenan Özbostancı yaptığı açıklamada “müşterilerine kaliteli hizmet ve fark yaratan çözümler sunmak, kaliteli, fark yaratan araçlarla mümkündür, bu yüzden Renault Trucks markalı araçları tercih ettik” dedi.

Satışlarda çok yardımcı oldular

Genel Müdür Özbostancı Koçaslanlar ile yaptıkları işbirliğinden oldukça memnun kaldıklarını dile getirerek, “satış sürecinde sıcak yaklaşımları için şirketim ve ekibim adına teşekkür ederim” dedi.

Satıştan çok satış sonrası önemli

Koçaslanlar Holding Yönetim Kurulu başkanı Mahmut Koçak, Ekpres Nakliyat ile işbirliğinden memnunuz mesajları vererek, “asıl mesel araç satmak değil, sattıktan sonra müşterilerimize kaliteli ve hızlı satış sonrası hizmetleri sunmak” olduğunun altını çizerek, Bursa, Kocaeli, Balıkesir, Eskişehir ve Düzce’de bulunan servislerimizden 7/24 müşterilerimiz yararlanabilir dedi.

Teslimat töreninin ardından Koçaslanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan tarafından Ekspres lojistik Genel Müdürü Kenan Özbostancı’ya plaket hediye etti.

Ekspess Nakliyatın filosuna kattığı araçların özellikleri:

Renault Trucks Premium 460.19 Euro V, otomatik şanzımanlı, klima, çift depo, buzdolabı, optiroll ve infomax.

Ekspres Lojistik, Fevzi Gandur Denizcilik A.Ş'ye bağlı olarak yurtiçinde antrepo, depolama,
gümrükleme dağıtım ile yurtdışına karayolu taşımacılığı yapmaktadır. 60 yıldır faaliyet gösteren Ekspres Lojistik, Türkiye’de 13, yurtdışında 2 firması ile hizmet vermektedir. Koçaslanlar Otomotiv Renault Trcuks tarafından, Fevzi Gandur kuruluşu olan; Ekspres Nakl. Tic. A.Ş’ ye 7 adet Prmeıum 460.19 4x2t çekici araçların teslimatını 13 Ocak’ta gerçekleştirdi.
 


 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.