Renault’tan Mersinler Lojistik’e 20 adet kamyon teslimatı

Renault’tan Mersinler Lojistik’e 20 adet kamyon teslimatı

Lojistiğin birçok alanında hizmet veren Mersinler Lojistik, 20 adet Renault Trucks Premium 460 Optidriver çekici ile filosunu büyütmeyi sürdürdü.

1991 yılından bu yana nakliyat hizmeti veren Mersinler Lojistik, 184 araçlık büyük filoya sahip. Filosunu sürekli genişleten Mersinler Lojistik, 2013 Aralık ayında teslim aldığı 20 adet Renault Trucks Premium 460 Optidriver çekiciyi filosuna kattı.

Arkas Otomotiv tesislerinde gerçekleştirilen teslimat töreninde Mersinler Lojistik yöneticileri Tümay Mersin, Ali Fuat Mersin ve Semih Mersin, Renault Trucks Satış Direktörü Tolga Küçükyumuk ve Renault Trucks Ege ve Akdeniz Bölgelerinden Sorumlu Bölge Müdürü Engin Demirel katıldı.

“Satış, servis ve finans desteği; tercihimizde büyük rol aldı.”

Törende konuşma yapan Tümay Mersin, “Satış, servis ve finans konularında aldığımız destek ve bizlerle olan yakın ilişkiler, Renault Trucks tercihimizde büyük rol aldı. Yakıt tüketimi ve toplam sahip olma maliyeti düşünüldüğünde tercihimizi Renault Trucks’tan yana kullandık. Mersinler Lojistik olarak önümüzdeki dönemde filomuza yeni Renault Trucks çekiciler katmayı planlıyoruz” dedi.

“Düşük yakıt tüketimi ve düşük servis maliyeti.”

Ali Fuat Mersin ise, “2010 yılından beri kullandıkları araçların yakıt tüketimleri ve servis maliyetlerinin ekonomik olması ile birlikte satış ve satış sonrası ekiplerinin göstermiş oldukları yakınlıklarından dolayı Renault Trucks’ı tercih ettiklerini dile getirerek; Renault Trucks araçlarının düşük yakıt tüketimi ve servisteki düşük maliyetine dikkat çekti.

“Verimliliğimiz artacak.”

Mersinler Lojistik yöneticilerinden Semih Mersin ise, “Yüksek teknolojiye sahip araçlarla elde edilen yüksek hacimli taşıma kapasitesi ve düşük yakıt sarfiyatıyla verimliliğin daha da artacağına inandıklarını belirtti.

Renault Trucks adına konuşan Renault Trucks Satış Direktörü Tolga Küçükyumuk ise, Mersinler Lojistik’e kendilerini tercih ettiğinden dolayı teşekkür ederek; “Yeni araçların ekonomimize bol kazanç getirmesini temenni ederim,” dedi.

renault-truck-mersinler-nakliyat-teslimat-20adet.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.