Reysaş, 50 adet F-MAX'i Filosuna kattı

Reysaş, 50 adet F-MAX'i Filosuna kattı

Yurt içi ve yurt dışı taşımacılık, demiryolu taşımacılığı, otel işletmeciliği, taşıt muayene istasyonu işletmeciliği ve depolama hizmetleri alanında hizmet veren, Reysaş Lojistik, filosunu tam 50 adet ‘2019 Uluslararası Yılın Kamyonu (ITOY)’ ödüllü Ford T

Bu yıl Nisan ayında gerçekleşen ‘Türkiye Marka Ödülleri’ kapsamında ‘Yılın Lojistik Markası’ seçilen Reysaş Lojistik’in filosunda 186 adet Ford Trucks marka araç bulunuyor. 11 Aralık Çarşamba günü Rahmi M. Koç Müzesi’nde düzenlenen araç teslimat töreninde 50 araçlık alımın ilk 17’si gerçekleşirken, Ford Trucks yönetimi tarafından Reysaş Lojistik’e teşekkür plaketi takdim edildi. Gerçekleştirilen teslimat törenine Reysaş Yatırım Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, Yönetim Kurulu Üyesi Egemen Döven, Ford Trucks Türkiye Direktörü Burak Hoşgören, Satış Müdürü Murat Bakış, Satış sonrası hizmetler müdürü Mustafa Bostancı, Otokoç Otomotiv Perakende Direktörü Tanıl Akçaoğlu ve Otokoç Otomotiv Sultanbeyli Şube Müdürü Orhun Özkan ve katıldılar.

Döven: “Uluslararası Yılın Kamyonu ödüllü F-MAX, tüm ihtiyaçlarımızı karşılayacak”

Teslimat töreninde Reysaş Lojistik’in 50 adet F-MAX alımına ve hedeflerine değinen Reysaş Yatırım Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, şunları kaydetti:

“Reysaş Lojistik olarak, 2020 sonuna kadar soğuk hava depo alanlarımızı yüzde 10, frigo taşıma hizmetlerimizi yüzde 7 ve likit taşıma operasyonlarımızı da yüzde 5 oranında artırma kararı aldığımızı açıklamıştık. Bir yandan bu yatırımları hayata geçirirken, diğer yandan da genişleyecek operasyonlarımız için araç filomuzu büyütmeye devam ediyoruz. Bu doğrultuda filomuzu, 50 adet 2019 Uluslararası Yılın Kamyonu (ITOY)’ ödüllü Ford Trucks F-MAX ile genişletme kararı aldık.

ft_reysa___ara___teslim_t__reni.jpg

1990 yılından bu yana Ford Trucks ile iş birliği içindeyiz. Gerek sunduğu satış sonrası servis ve hizmetler gerekse de 60 yıllık kamyon üretim, ürün geliştirme ve çözüm üretme yetkinliği bu kararımızda önemli bir etken oldu. Ayrıca, birçok ülkede yılın kamyonu seçilen F-MAX, 500 PS gücü, düşük yakıt tüketimi ve dikkat çeken yüksek performanslı motoru ve ileri teknolojik donanımları ile operasyonlarımızda büyük verimlilik ve katkı sağlayacak. F-MAX’in bakım maliyetlerinin azalması, düşük yakıt tüketimi sahip olma maliyetimizi düşürürken, ileri teknolojik donanımları, geniş ve konforlu kabini de kaptanlarımızın gerekli ihtiyaçlarını karşılayacak.”

‘2019 Uluslararası Yılın Kamyonu’ ödüllü F-MAX araçlarının güç, konfor ve ekonomi yönünden en üst seviyede olduğunu vurgulayan Ford Trucks Türkiye Direktörü Burak Hoşgören de F-MAX’in Reysaş Lojistik filosuna değer katacağına inandığını belirterek, iş birliklerinin daha da büyüyerek devam etmesini diledi.

Reysaş Lojistik, Yerli ve yabancı birçok önemli kuruluşa lojistik hizmeti sunuyor

30 yıllık bilgi ve donanımla bugün yaklaşık 2.000.000 m2’lik özmal depolama alanına sahip Reysaş Lojistik, ihtiyaca yönelik farklı özelliklerdeki özmal filosu ile kuru yük, frigo, likit, LNG ve CNG gibi özel yakıt ürünleri ve oto taşıma hizmetleri gerçekleştiriyor. Şirket, Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde yer alan yerli ve yabancı sermayeli birçok kuruluşa hizmet vermeyi sürdürüyor.  Ayrıca, Reysaş Lojistik'in Çayırova Kampüsü içindeki Çayırova 11 Depo Binası, gayrimenkul sektörünün prestijli ödüllerinden 'Sign of the City Awards (SotCA), "En İyi Endüstriyel / Lojistik Yapı ödülünün sahibi konumunda bulunuyor.

ford-f-max-003.jpg

F-MAX, düşük sahip olma maliyetleri ile güç ve verimlilik sunuyor

F-MAX, modern tasarımı ve sürücü odaklı yaklaşımının yanı sıra 2.5 metre genişliğindeki kabiniyle de konfor ve lüks sunuyor. Kokpit tarzı konsolun tasarımı, tüm fonksiyonlara kolayca erişilebilmesini sağlıyor. Sürüş deneyiminin keyfini artırmak için entegre edilen en küçük detaylarla birlikte kabinde ferah bir ortam sağlanıyor. Yeni F-MAX, 500PS, 2500Nm güç ve 400 kW frenleme gücü ile yüksek performanslı bir motor içeriyor. Üstün aerodinamik, aktarma sistemi kalibrasyonu ve teknik özellikler, yakıt tüketimi açısından mükemmel performans ile önceki modellere göre %6'lık iyileştirme sağlıyor. Teknik özellikler arasında E-APU teknolojisi ve predictive hız kontrolü (Max Cruise) de bulunuyor. Bakım maliyetlerinin %7'ye varan oranda azaltılması ve uzun bakım aralıkları toplam sahip olma maliyetini düşürüyor. F-MAX’ın Ecotorq motoru, her türlü yol koşulunda maksimum performans ve minimum yakıt tüketimi sunuyor.

Güç, verimlilik, teknoloji ve konfor F-MAX’te bir arada

Ağır ticari araç sektöründeki en saygın ve prestijli ödüllerden biri olan ‘2019 Uluslararası Yılın Kamyonu’ (International Truck Of the Year - ITOY) ödülüne layık görülerek önemli bir başarıya imza atan Yeni Ford Trucks F-MAX, güç, verimlilik, teknoloji ve konforu bir arada sunuyor. Yüksek kapasiteli 225 Ah aküsü, 1050 litreye kadar artırılabilen yakıt tankı hacmi, aerodinamik tasarımı ve yüksek konforlu kabini ile yeni F-MAX uzun yollarda kullanıcılara büyük avantaj sağlıyor.

ford-f-max-rusya-odul-001.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.