Rize Havaalanı İçin İzlenecek Yol Belirlendi

Rize Havaalanı İçin İzlenecek Yol Belirlendi

Başbakan Erdoğan'ın “havaalanı için rapor hazırlayın ” demesinin ardından bir araya gelen Rize Kent Konseyi Havaalanı Çalışma Grubu istişare toplantısı yaptı ve izlenecek yolu belirledi.

Toplantıya Rize Kent Konseyi Havaalanı Çalışma Grubu Başkanı Metin Topçu, Başkan Yardımcısı Erdoğan Muradoğlu, Havaalanı Çalışma Gurubu üyeleri Mahmut Hantal, Güven Aksoy, Mehmet Emin Toprak, Mustafa Yılmaz ve Ahmet Ali Oral katıldı.

Rize Kent Konseyi çalışmalara başladı

Rize Kent Konseyi Havaalanı Çalışma Grubu Başkan ve üyeleri son günlerde Rize kamuoyunda büyük heyecan yaratan Başbakan Erdoğan'ın “havaalanı için rapor hazırlayın ” demesinin ardından bir araya gelerek izlenecek strateji üzerinde fikir alış verişinde bulundu.

Konuyla ilgili daha detaylı çalışmalar yapılacak

Yapılan toplantı sonrası Havaalanı Çalışma Grubu, Eylül ayında yapılması düşünülen faaliyetlerin şimdilik askıya alınması, konuyla ilgili daha sağlam ve kesin bilgilere ulaşmak için gerekirse ulusal bir firmaya araştırma yaptırılması ve Başbakan Erdoğan’ın talimatı ile rapor hazırlayacak Milletvekili Hasan Karal’a geniş ve kapsamlı bilgi akışının sağlanması konusunda görüş birliğine vardı.

Hayati Akbaş/Rize 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.