RTEC Finali 19 Haziranda Lyon'da

RTEC Finali 19 Haziranda Lyon'da

Renault Trucks’ın satış sonrası yarışması RTEC’in, bu yıl üçüncüsü düzenleniyor.

Ocak ayından bu yana 86 ülkeden 1.642 takım, finalde yer alabilmek üzere ön elemelerde kıyasıya mücadele etti. Yarı finallerde başarı kazanan en iyi 24 takım, 19 Haziran'da Lyon'da yapılacak büyük finale katılmaya hazırlanıyor. Ülke elemelerinde birinciliği kazanan Koçaslanlar Otomotiv Orhanlı Yetkili Servisi’nin takımı T Team de büyük finalde Türkiye adına yarışacak. Renault Trucks’ın uluslararası dağıtım ve servis ağına yönelik geliştirdiği satış sonrası yarışması RTEC’in bu yıl üçüncüsü düzenleniyor. "Renault Trucks En İyi Satış Sonrası Takımı" unvanı için 86 ülkeden toplam 6.134 profesyonelden oluşan 1,642 takım, ön elemelerde yarıştı. Bul yıl, Türkiye’den 45 takımın yer aldığı yarışmaya Küba, Şili ve Endonezya da dahil olmak üzere yeni ülkeler de katıldı.

Renault Trucks’ın ekip çalışmasını ve dayanışmayı teşvik ettiği RTEC yarışması, aynı zamanda teknisyenlerin bilgilerini test etmelerini ve geliştirmelerini amaçlıyor. Takım ruhunun güçlendirilmesi ve tecrübelerin uluslararası bir platformda paylaşılması için de fırsat yaratılıyor.

Renault Trucks Türkiye Bayi Ağı Geliştirme ve Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Özgür Fırat, RTEC ile ilgili bilgi vererek; “Bu yıl üçüncüsü düzenlenen RTEC, satış sonrası hizmetler alanındaki en geniş çaplı ve iddialı yarışmalardan biri. Bir bakıma dünyanın her köşesindeki Renault Trucks ekiplerinin uzmanlığını da sergiliyor. Her sene katılımcıları ve başvuruları kat kat artarak devam ediyor. Ekipler, gerçek koşullarda mücadele ediyor. Türkiye olarak da yarışmaya ikinci kez katılıyoruz ve ilgi gerçekten yüksek. Bu yarışma sayesinde teknisyen ekiplerimizin yetkinliğini görüyor, ekip ruhunun gelişimine katkı sağlıyor ve müşteri memnuniyetinin önceliğini vurguluyoruz. Yarışma boyunca tüm ekipler muhteşem performans sergiliyor ve birinci takımın belirlenmesi oldukça güç oluyor” diye belirtti.

orhanli-yetkilim-servisi-rtec.jpg

Üç turdan oluşan RTEC’de Renault Trucks satış sonrası ekipleri, teknik becerilerini, Renault Trucks araçlarını, prosedürlerini, müşteri ilişkileri yönetimi bilgilerini doğrulamak ve geliştirmek için tasarlanan iki ayrı yazılı sınava giriyor. Ardından ülke yarı finali pratik testlerle gerçekleştiriliyor. Ülke yarı finalini başarı ile tamamlayan takım da finale çıkmaya haz kazanıyor.Bu yıl RTEC’de 45 Türk takımı da kıyasıya yarıştı. İki teorik etabın ardından yarı finalde yarışacak en iyi üç takım belirlendi. Koçaslanlar Otomotiv Orhanlı Yetkili Servisi’nden T Team, Özmutlubaş Otomotiv İzmir Yetkili Servisi’nden İzmir Kaplanları ve Koçaslanlar Otomotiv İzmit Yetkili Servisi’nden K Team, yarı finalde mücadele etti. 4 istasyonda gerçekleştirilen pratik testler sonunda Koçaslanlar Otomotiv Orhanlı Yetkili Servisi’nden T Team birinciliğe hak kazandı.

renault-trucks-kocaslanlar-rtec.jpg

19 Haziran'da Lyon'da düzenlenecek, en iyi 24 takımın katılacağı ve gerçek koşullarda yapılan pratik testlerden oluşan uluslararası finalde Koçaslanlar Otomotiv Orhanlı Yetkili Servisi’nden T Team, Türkiye’yi temsil edecek. En iyi takıma "Renault Trucks Satış Sonrası En İyi Takım" unvanı verilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.