Rusya'da Tırsan rüzgarı esecek

Rusya'da Tırsan rüzgarı esecek

Tırsan, Kässbohrer markasıyla geliştirdiği yüksek teknolojiye sahip araçlarını 5-8 Haziran’da gerçekleşecek olan Rusya’nın en büyük inşaat fuarı Bauma CTT’de ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Türkiye’nin lider üreticisi Tırsan, 2012 yılından beri Rusya’nın zorlu coğrafyasında ve müşterilerinin en zorlu iş koşullarına göre Kässbohrer markasıyla ürettiği üstün performanslı ürünler ile Rus müşterilerinin en iyi hizmeti sunmalarını sağlıyor. 5-8 Haziran’da Moskova kentinde gerçekleşecek ve 19.su düzenlenecek Bauma CTT Rusya, inşaat alanında en büyük ticaret fuarı konumunda bulunuyor. Uluslararası inşaat ve teknoloji sektörünü buluşturacak olan fuarda dört gün boyunca sunum, atölye ve sektörel masa toplantıları gerçekleştirilecek. İnşaat ve taşımacılık pazarı için önemli fırsatlar sunan fuar, sektörün gelişimine yenilikçi katkılar sağlıyor.
İnşaat, yapı malzemesi ve madencilik makineleri, inşaat araçları ve ekipmanları konusunda dünyanın önde gelen fuarlarından biri olan Bauma, aynı zamanda sektörün öncü şirketlerini de bir araya getiriyor. 2005 yılından bu yana her yıl düzenli olarak gerçekleşen fuarda ziyaretçiler, yeni iş alanları yaratma ve sektördeki önemli oyuncularla tanışma fırsatı da yakalıyor.
Ağır Taşımacılıkta Fark Yaratan Araçlar 
Avrupa’nın en geniş ürün gamına sahip Tırsan, ağır taşımacılık ve inşaat sektörlerine yönelik sunduğu son teknolojiye sahip araçları ve hizmetleri ile Bauma etkinliğinde taşımacılık çözümleri ile gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor:
K.SLL 2:  İş makinesi taşımacılığında üstün performansıyla fark yaratan K.SSL 2 araçlar, havuz yüksekliği 300 mm olan iki dingilli yapısıyla, 3.700 mm'ye kadar yüksek gabarili yüklerin taşınması için geliştirildi. Hidrolik ayarlanabilir ve ayrılabilir deveboynu sayesinde hacimli yüklerin, hızlı ve güvenli şekilde önden yüklenmesine imkan sunuyor. 5.500 mm kadar uzayabilme özelliği ve hidrolik dümenlemesi ile maksimum manevra kabiliyeti ve minimum tekerlek aşınmasını aynı anda sunuyor. Mukavemetli şasi ve güçlü konstrüksiyonu ile en zor yükleri bile güvenli şekilde yerine ulaştırıyor.
Bauma 2018’de sergilenecek olan Kässbohrer K.SLL2, oval yüklerin daha kolay taşınabilmesi için çıkarılabilir sert tahta tabana sahip. K.SLL 2 ‘nin hidrolik ve elektrik bağlantıları kullanım kolaylığını artırmak üzere geliştirildi.
 
tirsan-kässbohrer.gif
 
Yatay Silobas K.SSL 31: Çimento taşımacılığına göre optimize edilen 31 m3 hacimli Yatay Silobas K.SSL 31 aracı, geniş yük kapasitesiyle fark yaratıyor. Üstün tasarıma sahip araç, en zorlu çalışma koşullarında bile 6.450 mm'lik dingil mesafesi sayesinde yüksek manevra kabiliyetine sahip. Taşıma ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilen K.SSL 31, ek bölme ve dolgu kubbeleri de dahil olmak üzere geniş bir seçenek yelpazesi sunuyor.
İnşaat Damperi K.SKS B 24: Rusya’daki en geniş inşaat damperi ürün gamına sahip Tırsan,
yarı römork Kässbohrer SKS 24 m3’lük damper ile yüksek dayanıklılık ve  güvenilirlik sunuyor. Yük boşaltımının en hızlı şekilde sağlanması için özel dizayn edilmiş, 450 HBW nominal sertliğe sahip, aşınmaya dayanıklı üst yapısı ve en uzun tuz dayanımına sahip hidrolik silindir sistemleri ile müşterilerin memnuniyetini karşılamaktadır. 10 yıl pas yürümezlik garantisine sahip araç  KTL kaplı yüksek mukavemetli şasisi (S700MC) ile zorlu yol koşullarına tam uyum sağlıyor. 
Kässbohrer K.SKS B 24 tek dokunuşla asfaltlama fren sistemi, boşaltım esnasında otomatik süspansiyon kontrolü ve eğimli arazilerde sürücüleri uyaran eğim sistemi gibi en üst düzey teknolojileri sayesinde, operasyonel güvenliği en üst seviyede sağlamaya devam ediyor.
K.SCX XXL Tenteli Perdeli: Zorlu iklim ve yol şartlarında faaliyet göstermek için tasarlanan araçlar, yüksek dayanıklı çelikten üretilen şasisi ve çelik üstyapı komponentleri ile kullanıcılarına avantaj sağlıyor. Paslanmaya karşı uygulanan çinko-fosfat kataforez (KTL) kaplama ile 10 yıl pas yürümezlik garantisi sunuyor.
Her türlü yükü özenle taşıyacak şekilde Rusya özelinde tasarlanan araçlar, 16.5 metre uzunluğu ile standart tenteli perdeli araçlardan yüzde 21 daha fazla yük taşıma kapasitesine sahip. Bununla birlikte araçlar, patentli K-Fix sistemi sayesinde televre üzerinde her biri 2.5 ton kapasiteli toplam 282 adet yük bağlama halkası ile 500’den fazla yükleme kombinasyonu sağlıyor. Dayanıklı yapıya sahip araçlar, ekstra dikme opsiyonu ile kullanıcılara yük güvenliğini artırabilme imkanı da sunuyor.
 
tirsan.gif

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.