Ruukki Türk damper üreticileri ile bir araya geldi

Ruukki Türk damper üreticileri ile bir araya geldi

Özel çelik üretimi alanında faaliyet gösteren, Finlandiya merkezli çelik üreticisi Ruukki; 2009 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürdüğü Türkiye pazarındaki iş ortakları ile bir araya geldi.

Türkiye’nin önde gelen üstyapı ve damper üreticileri ile Konya’da bir araya gelinen etkinlikte; Ruukki’nin aşınma sacı alanındaki markası Raex ve yüksek dayanımlı çelik markası Optim’in kullanım alanları, sundukları avantajlar ve üreticileri farklılaştıran özellikleri paylaşıldı.


Yüksek dayanımlı ve aşınma sacları ile birlikte metal esaslı komponent üretimlerinde, iş ortaklarına sunduğu çözümler ile farklılaşan, Finlandiya merkezli çelik üreticisi Ruukki; 2009 yılından bu yana faaliyet gösterdiği Türkiye pazarındaki etkinliğini her geçen gün artırıyor. Türkiye pazarında yoğun olarak aşınma sacı, levhası ve yüksek dayanımlı çelik sunan Ruukki; Türk iş ortakları ile bir araya gelerek ihtiyaç ve sorunlarını paylaştığı etkinliklerinin ilkini Konya’da düzenledi. Türk damper üreticilerinin sorunlarına çözüm arandı

Etkinliğe özel olarak Finlandiya’dan gelen, özel çelik alanında uzman ürün ve teknik ekibin katılımıyla gerçekleştirilen buluşmada, Türk damper üreticilerinin ihtiyaçları dinlenerek, sorularına uzman ekipler tarafından çözümler üretildi. Sıcak haddelenmiş ürünleri, lazer kaynağı ve Ruukki çözümlerinin damper üretiminde kullanımlarının yanı sıra, Türkiye pazarına en uygun uygulama örneklerinin paylaşıldığı etkinliğe katılan sektör üreticileri ayrıca, uluslararası deneyime sahip uzmanların anlatımı ile ürünlerin farklı ülkelerdeki başarılı kullanımlarını dinleme fırsatı yakaladı. Gerçekleştirilen sunumlarda üreticilere; ürünlerini daha hafif üretmenin metotlarının yanı sıra, üretim süreleri ve işçilik maliyetlerini en optimum seviyeleri çekmeye yönelik Dünya çapındaki çözümleri aktarıldı. “Sadece çelik üreticisi değiliz”
Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Ruukki Türkiye Ülke Müdürü Özgür Yalçın, İskandinavya ve Doğu bloğu ülkelerinde güçlü bir yapıya sahip olduklarını belirterek; “Özel çelik üretimine güçlü bir şekilde odaklanmış, Kuzey Avrupalı lider çelik üreticisi olarak Türk pazarındaki iş ortaklarımız ile ilk buluşmamızı bu etkinlik ile gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ruukki olarak müşterilerimizin bizi sadece bir çelik tedarikçisi olarak değil, bir çözüm ortağı olarak görmesini istiyoruz. Bu sebeple müşterilerimizin gelişimine ayrıca önem veriyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikle müşterilerimize üretim süreçlerinde, tüm dünyada kabul gören, üretim maliyetlerini azaltmalarını sağlayacak özel çelik kullanımıyla ilgili bilgileri paylaşma fırsatı yakaladık. Türk damper ve üstyapı üreticisine artan rekabet ortamında belirli avantajlar sağlayarak, global pazarda etkin olmalarına katkı sağlamak bizim öncelikli amacımız. Bu sebeple Finlandiya’dan aramıza katılan ve global pazara hakim uzmanlarımızla gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikte, damper ve üstyapı üreticileri ile çelik alanındaki çözüm ortaklarımız olarak üretimlerinde fark yaratabilmeleri için deneyimlerimizi paylaştık” dedi. www.tasimacilar.com 22.03.2012/12:51