Sadi Toygar (AA) İstanbul muhabiri oldu

Sadi Toygar (AA) İstanbul muhabiri oldu

Türkiye’nin en köklü haber ajansı Anadolu Ajansı (AA) ,Türkiye’nin en hareketli sektörü olan ulaşım sektörünün İstanbul serbest haber muhabiri olarak Sadi Toygar'ı görevlendirdi.

Anadolu ajansı Genel müdürlüğü tarafından Sadi Toygar’a tebliğ edilen yeni görev Ulaşım sektörünün daha fazla aktif olacağı, İstanbul halkının ulaşım sektörünü daha yakından tanıyacağı, ulaşımın çilesini çeken işletmecilerin, sürücülerinsorunlarını, dertlerini, istek ve taleplerini kamuoyuna anlatacağı yeni dönem olacak

Anadolu Ajansı (AA) Bölge müdürü Sabri Çelebioğlu, yeni görevi için Sadi Toygar’a görev kartını vererek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Toygar, yeni görevi dolayısı ile yaptığı açıklamada;’’Uzun yıllar içinde olduğum ve basın danışmanlığı ile birlikte görev yaptığım Ulaşım sektöründe, Anadolu ajansı tarafından bana verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğim. Sıcak haberler ile birlikte gündeme dair ulaşım haberlerini en iyi, en hızlı ve en doğru şekilde kamuoyuna ulaştıracağım.Kendime güveniyorum, Allah utandırmasın. Hayırlı uğurlu olsun,’’dedi.