SAF-HOLLAND, Türkiye'de ki servis ağını güçlendiriyor

SAF-HOLLAND, Türkiye'de ki servis ağını güçlendiriyor

Türkiye’de yatırımlarını artırarak 2017 yılında Düzce’de üretim tesisini kuran SAF-HOLLAND, yetkili servis ağını da hızla güçlendiriyor.

Türkiye’de 2012 yılından bu yana satış sonrası yetkili servisleri ile yedek parça temini ve bakım-onarım hizmeti sunan SAF-HOLLAND, müşterilerine daha da yakın olabilmek üzere servis ağını genişletiyor. SAF-HOLLAND, son olarak Denizli ve Osmaniye’de hizmete sunduğu yeni servisleri ile Türkiye genelinde toplam 25 noktada orijinal yedek parça ve servis hizmeti vermeye devam edecek.

SAF dingillerini 6 yıl garanti kapsamında müşterilerine sunduklarının altını çizen SAF-HOLLAND Türkiye Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Öztekin Koyun servis ağı ile ilgili yaptığı açıklamada; “SAF-HOLLAND olarak Türkiye genelindeki 25 yetkili bayimiz ile satış sonrası hizmet sunuyoruz. Her serviste yapılan işlerin kalitesine ve atölye donanımlarının standardına önem veriyoruz. SAF-HOLLAND orijinal parçalarının ideal stoklanması ve servis çalışanlarının sürekli eğitimi de bizler için çok önemli kriterler. SAF dingilleri 6 yıl garanti ile sunuyoruz ve müşterilerimize her zaman orijinal yedek parçaların kullanımı ile ürünlerimizin kullanım ömrünü uzatmalarını tavsiye ediyoruz. Bu doğrultuda müşterilerimizin 7/24 ulaşabilecekleri servis noktalarımızı güçlendiriyoruz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.