Safir Plus Yollara Çıkıyor

Safir Plus Yollara Çıkıyor

Temsa, Safir Plus aracını 9 Ekim Cuma günü Adana Fabrikası’nda düzenlediği etkinlik ile tanıttı. Safir Plus’un tanıtımına basın mensupları, Temsa Bayileri ve tüm Temsa çalışanları katıldı.

 

 

 

 

 

''Heyecan ve Mutlulukla Çalışıyoruz, Üretiyoruz''

   Yüzde yüz Türk sermayeli bir şirket olarak ülkenin geleceğine ışık tutmak adına çalışmalarını sürdürdüklerini, hem iç pazarda hem de dış pazarda ülke ekonomisine katma değer sağladıklarını belirten Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, “Bu yıla yönelik Temsa’nın yeniliklerle müşterilerini buluşturmanın sevincini yaşayacağını daha önceki toplantılarımızda dile getirmiştik. Biz bu süreçte yeni ürünleri oluşturmanın heyecanını yaşarken, müşterilerimizin, tüm sektörün ve sektör basınının ‘Temsa neler sunacak?’ heyecanını duyduğunu gördük. İşte şimdi sizleri o büyük heyecanımızla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Üstelik zorlu bir ekonomik sürecin yaşandığı bir dönemde Temsa olarak biz tüm paydaşlara umut vererek, bir görev ve sorumluluk bilinci ile hayata geçirdik. Biz ülkenin geleceğine güveniyoruz. Üreterek, değer yaratarak ülkemizin refaha erişmesine katkı sağlayabileceğimizi biliyoruz. Onun için kaynaklarımızı iyi yöneterek iç ve dış pazarlarda büyük talep gören ve görecek olan ürünlerimizi pazara sunuyoruz. Ayrıca Temsa olarak daha da rekabetçi yurtdışı pazarlarında ülkemizi başarıyla temsil etmenin gururunu yaşıyoruz, yaşatıyoruz.” dedi.

dincer-celik-002.jpg

lansman-toplu-cekim.jpg

 

‘‘Safir Plus da Fark Yaratacak’’

   Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, üretimini gerçekleştirdikleri Safir’in yüksek konfor düzeyi ve işletme avantajları ile taşımacıların tercihinde her zaman öne çıktığını belirterek, “Safir aracımız uzun yıllardır yolcu taşımacılığı alanının en büyük firmalarının öncelikli tercihi oldu, Bu tercihte en önemli unsurlar ise araç içindeki yüksek konfor düzeyi ve işletme sürecinde sağlanan işletme maliyet avantajları oldu.

   Safir bu dönemde araçta yapılan facelift ve kazandırılan yeni özellikler sebebiyle artık Safir Plus adı ile müşterilerle buluşacak.

   Yolcu taşımacılığının gerçek kahramanları kaptanlarımızın 24 saat yaşam alanı olan Safir Plus aracımızda onların konforuna yönelik yeniliklere gidildi. Uyku kabinlerinde, ses ve ısı izolasyon iyileştirilirken, uyku kabini ve sürücü alanında genişleme sağlandı. Modern ve ergonomik direksiyon tasarlandı. Ayrıca Safir aracımız, 2+1 koltuk düzeni ve 41+1 koltuğuyla kendi segmentine ayrıcalık getirmişti. Araç içinde konfor düzeyi azalmadan eklenen 4 koltuk ile otobüsçüler 4 yolcu daha fazla taşımanın ve bunun kazancını yaşamanın ayrıcalığını elde ettiler. Safir Plus ile bu ayrıcalık daha üst düzeye taşınıyor. Hem 2+1 hem 2+2 koltuk düzenine sahip Safir Plus araçlarımız hem konfor düzeyi ile yolcunun seyahat sürecine keyif katacak hem de yine yakıt tüketimi ile araç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam edecek.

sofor-kabini.jpg

 

 Temsa Safir Plus aracımız bunların yanı sıra yepyeni dashboard ile modern görünümlü yeni bir tasarım kazanmıştır ve şoförler için daha ergonomik hale gelerek daha geniş görüş alanı sağlanmıştır. Ön ve arka tamponun üç parça halinde olmasıyla aracın servis edilebilirliği artmıştır. Ses ve ısı kontrolünü sağlamak amacıyla çift cam yapılmıştır. Arka tepe lambalarına sinyal özelliği eklenmiştir.

safir-plus-on-cekim.jpg

safir-plus-arka-cekim.jpg

 

‘‘Müşteriler, Yakıt Tüketiminde Çok İyi Olduğumuzu Söylüyor ’’

   Sektörün en yüksek ekonomiklik sağlayan aracını ürettiğimizi sadece biz değil, müşterileriz her yerde dile getirdiler. Dile getirmekle de yetinmediler, yeni yatırımlarda da ilk tercihleri yine Safir aracımız oldu. Onların yaşadığı memnuniyet bizleri de işimize yönelik motivasyonda itici güç oldu. Müşterilerimize daha fazla kazanç sağlayabilmek, onların ihtiyaçlarına hızlı çözümler üretebilmek için ARGE birimimiz hiç durmadan çalışmalar yürüttü. Yeni Safir Plus’un geliştirilmesinde mühendislerimizin, işçilerimizin el emeği, göz nurunun yanı sıra müşterilerimizin de katkısı var. Onların bize yaptıkları geri dönüşlerle biz hep daha iyiye, daha yüksek kaliteye olan koşumuzu sürdürüyoruz. Biz müşterilerle ortak ürettiğimiz Safir Plus’ın çok büyük beğeni toplayacağına inanıyoruz.” diye konuştu.

 

2015’te Durum ve 2016 Hedefi

   Yılın ilk 9 ayında Safir aracın pazarda gösterdiği başarıdan memnun kaldıklarını da vurgulayan Dinçer Çelik, ’9 ayda 291 adet Safir satışı gerçekleştirdik. Yılı 350 civarında bir satışla kapatacağımızı düşünüyoruz. 2016 yılında Safir PLUS ile 2015’in üzerinde bir satış hedefine ulaşmak istiyoruz.” dedi.

 

Satış Sonrası Hizmetlerde İddialıyız

   Satış sonrası hizmetlerde kalite çıtasını hep daha yukarıya taşımak istediklerini de sözlerine ekleyen Dinçer Çelik, “Satış sonrası hizmetler en güçlü olduğumuz alandan biri. Şu anda 78 noktada hizmet veriyoruz. Müşteri memnuniyetini sağlamada en yüksek seviyelere ulaşan markalardan biriyiz ve bunu daha da yukarıya taşıma konusunda da iddialıyız. Pazarda sürekli büyüyen satış adetlerimizde bayilerimizin büyük katkısı var.” dedi.  

 

toplu-cekim.jpg

safir-plus-gosterim.jpg

lansman-toplu-cekim-2.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.